agent avtovaza 008 19.08.2013 20:50 пишет: я не так клас авто мав на увазі як запитати чому седан який як правило чоловіки вибирають,машинка ж довга,паркуватись важче жінці тим більше суто для себе авто,чому не взяти хетч тоді гольф класу?
Які парковки? Я не тупа блондинка, яка купляє за гроші чоловіка жовтий/червоний/синій Getz із думкою про маневри в пробках і парковки, а потім розбивається на трасі і попадає у кращому випадку в реанімацію. Мені ще сім'ю і друзів возити у машині час від часу потрібно...
Якщо друзі не по 120кг і возити їх треба не постійно, не роузмію для чого седан Д-класу. Радив би Сівік. Не тому, що комусь він здається жіночим, а тому що він класний Купувати старий преміум-корч це не менший моветон ніж червоний Ґедзь за гроші коханця
Сівік дивилась, як варіант, але відкинула після того, як проїхалась на 5d. Не подобається мені і все! Ось брат купив для перепродажу "корч" Пежо 607 (про що дуже жаліє через ліквідність). Пару раз змогла на ньому проїхатися. Тепер навіть не хочеться сідати у всякі Лансери... У першу чергу авто має приносити мені задоволення, а задоволення може принести будь-яке авто із мого списку. Причому трати на обслуговування одного із цих автомобілів мені не будуть пустошити кишені...
Возьми короллу на автомате 05-06 года (в ней тише чем в новой камри) за 11500-12000 остальное на оформление и первичное обслуживание, масло ролики ремни, кондер(токо заправить конечно ж ) И не лохмать бабушку старыми ведрами, на ремонт и бенз которых будешь и дальше успешно работать в 20 21 22 и 23 тоже.
Неплохо детки деньгами ворочают в наше время в 18-19 лет.. Я не удивился даже, если б выбирала лексус. Я 16 штук 4года собирал.. ну или надо не жрать и не одеваться, ничего не покупать, что б за пару лет это сделать,что для девушки нонсенс. Я б посоветовал Ситроен с1 на роботе, для девушки и первого авто - самое оно. За 120к можно на ту же литровую фиесту смотреть на ручке. А на ушатаное старое железо бы не смотрел точно, если не ищем проблем конечно же и больше нечем заняться в жизни, чем обслуживанием такого авто. Не проще взять новое и не знать проблем?
1) Я займаюся спортом з 7-ми років. Якби не спорт, я б таких грошей не заробила (повагу потрібно мати до людини, яка 30 годин в тиждень працює в поті чола, для того, щоб достойно виступати за честь нащої країни!). 2)Мені гроші не дістаються так легко, щоб можна було переплачувати за нові автомобілі. 3)Потрібен саме D клас (або хочаби C+) із найкращим відношенням ціни до якості. Їзда буде 90% по трасі. 4)Знайшла дуже хороший сайт (Дэкс клуб), який повністю змінив моє уявлення про автомобілі. Добре, що є такі люди, які дадуть справді хорошу пораду. 5)Завтра їду дивитись на Мазду 6(II) 2008 року 2.3 за 15 y.o. (пробіг 109 т.). 6)Тему можна закрити, так як я не побачила ніякої нормальної поради по моїх критеріях на цьому сайті.
Оля93 23.08.2013 21:08 пишет: 1) Я займаюся спортом з 7-ми років. Якби не спорт, я б таких грошей не заробила (повагу потрібно мати до людини, яка 30 годин в тиждень працює в поті чола, для того, щоб достойно виступати за честь нащої країни!). 2)Мені гроші не дістаються так легко, щоб можна було переплачувати за нові автомобілі. 3)Потрібен саме D клас (або хочаби C+) із найкращим відношенням ціни до якості. Їзда буде 90% по трасі. 4)Знайшла дуже хороший сайт (Дэкс клуб), який повністю змінив моє уявлення про автомобілі. Добре, що є такі люди, які дадуть справді хорошу пораду. 5)Завтра їду дивитись на Мазду 6(II) 2008 року 2.3 за 15 y.o. (пробіг 109 т.). 6)Тему можна закрити, так як я не побачила ніякої нормальної поради по моїх критеріях на цьому сайті.
Оля93 23.08.2013 21:08 пишет: 1) Я займаюся спортом з 7-ми років. Якби не спорт, я б таких грошей не заробила (повагу потрібно мати до людини, яка 30 годин в тиждень працює в поті чола, для того, щоб достойно виступати за честь нащої країни!). 2)Мені гроші не дістаються так легко, щоб можна було переплачувати за нові автомобілі. 3)Потрібен саме D клас (або хочаби C+) із найкращим відношенням ціни до якості. Їзда буде 90% по трасі.
Тебе надо было сказать это в самом начале. Тогда к твоему вопросу люди бы отнеслись намного серьёзнее и дали бы много дельных советов. Просто тут много всяких троллей и люди услышав про 19-летнюю девушку выбирающую Д-класс подумали, что ты одна из них.
Правильно брат посоветовал - Maxima A33 за эти деньги будет хорошим компромиссом между престижностью, ломучестью и ездовыми характеристиками. Только лучше 3,0 брать, 2,0 мало для нее сильно. Кэмри в старом кузове тоже ничего, но в обслуге подороже и выглядит менее современно. Мазда 6 - к этому возрасту появляются очаги коррозии на задних арках и порогах, хорошо смотреть, если что. Е39 - нормальный рестайл в хорошем состоянии от 18 000$, найти дешевле трудно - либо ушатанное ведро, либо очень долго искать. Вольво хороша, но через три года её ж ещё как то продать нужно будет, а это уже проблема. По Аккордам ничего не скажу, внешне самому тоже нравится, но не сталкивался и у знакомых в "стойлах" не имеется такой лошадки. Мондео и W210 мне не нравятся, мнение сугубо субьективное, первый просто скучен и плюшек внутри мало, хотя и надежен, второй - салон ужасный, как в машине конца 80-х, и дизайн кормы сильно на любителя. Хотя таки бизнес класс, да. К тому же жрет немало, а найти дизель в хорошем состоянии проблема.
Да, ещё забыл, будь я конечно на Вашем месте, подумал бы о E38, продаются они чуть хуже на вторичке, потому цены на них более объективны, чем на E39, но во время осмотра лучше взять человека, разбирающегося именно в BMW, очень много нюансов, которые потом в повседневной эксплуатации могут начать выносить мозг. Также 2,5 дизель будет сильно уныла, потому брать бензинку, а расход там приличный (уж не как Максима, так точно). Ну и так как это BMW - смотреть что бы с документами и номерами агрегатов/кузова не было проблем.
Бугога. Девятнадцатилетняя спортсменка мчит на БеМеВе премиум-класса, но лохматых годов - к своей мечте - Тойоте Прадо с кулька, на заднем диване сидят все ее друзья
А я за Мазду проагитирую,ИМХО 3ка более подходящий и свежий вариант за эти деньги для девушки Да,есть свои мелкие недостатки,слабенькая шумоизоляция,твёрдый и гулкий пластик в салоне...Но это мелочи,а в целом машинка