зара відео не можу глянуть - інет ніякий, але якщо це та пісня де "Вера слезла с чердака", то коли я її в виконанні Чіжа почув - плювавсь і з друзями обговорювали який той чіж плагіатор цуко.
BorisB 24.08.2013 00:41 пишет: зара відео не можу глянуть - інет ніякий, але якщо це та пісня де "Вера слезла с чердака", то коли я її в виконанні Чіжа почув - плювавсь і з друзями обговорювали який той чіж плагіатор цуко.
Зря плевались, Чиж никогда не скрывал, кто написал слова этой песни. Какой же он плагиатор?
BorisB 24.08.2013 00:41 пишет: зара відео не можу глянуть - інет ніякий, але якщо це та пісня де "Вера слезла с чердака", то коли я її в виконанні Чіжа почув - плювавсь і з друзями обговорювали який той чіж плагіатор цуко.
Зря плевались, Чиж никогда не скрывал, кто написал слова этой песни. Какой же он плагиатор?
Ну мне Чижовская версия тоже не пошла. Но Чиж-то пытался снова популяризировать хорошую песню, а не содрал её
SerGolf 26.08.2013 23:17 пишет: Майк вільно володів інглішем. Тому в ту епоху мав звідки цьорпати ідеї для творчості..
У Борис Борисыча та же фигня,плюс ещё ПриМат (Факультет прикладной математики). Ну, докучи и Андрей Вадимыч 19-ю спецшколу (с английскоязычным уклоном) закончил. Так что, было кому русский рок двигать.