Sashok_Accent 02.09.2013 09:47 пишет: я долго читаю твои сообщения у тебя может права и есть, но ты за рулем не ездишь, иначе бы не писал того, что пишешь.
19 годин,1200 км дуже погано потім почувався.Тепер аналізуючи той "героїзм", розумію що пощастило не потрапити у аварії,два рази майже засинав за кермом
Я ніде не казав про швидку їзду. Казав тільки про те, що водій може перевищити швидкість як наслідок неуважності.
Драсте девочки
Мешканець дороги 31.08.2013 12:37 пишет: Ще має значення, наскільки уважно водій стежить за дорожньою обстановкою. Можна виділити два зразки водіння: 1) водій стежить за дорожньою обстановкою належним чином і виконує правила; 2) водій не звертає увагу на більшість дорожніх знаків, пішохідні переходи, може перевищувати швидкість, обганяти на перехрестях і пішохідних переходах, не давати дорогу пішоходам на переходах. Перший стиль водіння виснажує набагато більше, але саме він рекомендується, бо другий - досить небезпечний для себе й інших учасників руху, навіть якщо водій почувається бадьоро.
именно что про скорость ты говоришь. Так вот любой, кто долго за рулем, знает, что размеренная езда по правилам легче, чем твой второй вариант. Чем выше скорость, чем больше обгонов, чем больше нарушений - тем выше надо концентрироваться на дороге, иначе очень быстро станешь трупом.
у меня 20,5-21 часов но остановки были на таможне (около 1,5 часов) и на дозаправку ехал с Киева на Литву через Польшу 10-12 часов пару раз в год стабильно и без проблем. потом еще водку обычно иду пить с кумом)))
Я ніде не казав про швидку їзду. Казав тільки про те, що водій може перевищити швидкість як наслідок неуважності.
Драсте девочки
Мешканець дороги 31.08.2013 12:37 пишет: Ще має значення, наскільки уважно водій стежить за дорожньою обстановкою. Можна виділити два зразки водіння: 1) водій стежить за дорожньою обстановкою належним чином і виконує правила; 2) водій не звертає увагу на більшість дорожніх знаків, пішохідні переходи, може перевищувати швидкість, обганяти на перехрестях і пішохідних переходах, не давати дорогу пішоходам на переходах. Перший стиль водіння виснажує набагато більше, але саме він рекомендується, бо другий - досить небезпечний для себе й інших учасників руху, навіть якщо водій почувається бадьоро.
именно что про скорость ты говоришь. Так вот любой, кто долго за рулем, знает, что размеренная езда по правилам легче, чем твой второй вариант. Чем выше скорость, чем больше обгонов, чем больше нарушений - тем выше надо концентрироваться на дороге, иначе очень быстро станешь трупом.
Ще раз спробую пояснити свою думку.
Втомлюваність водія залежить в першу чергу від його уважності. Чим уважніший водій. тим швидше він втомлюється. Від швидкості, виконання правил тут залежність опосередкована. Якщо водій їде менш уважно, ніж це необхідно для виконання правил, то він може проїхати довше не втомлюючись, але така їзда є менш безпечною.
В другому випадку я намагався описати ознаки такого неуважного стилю їзди. Під перевищенням швидкості я мав на увазі не навмисне перевищення, а випадок, коли водій перевищує швидкість не знаючи цього, через свою неуважність. Наприклад, він може проґавити знак обмеження максимальної швидкості чи знак початку населеного пункту на білому фоні. Чи може помітити останній знак, але недостатньо зменшити швидкість через те, що не слідкує за спідометром, а недооцінює фактичну швидкість через те, що звик до режиму руху поза населеним пунктом.
zpt 29.08.2013 10:36 пишет: давече в крым 13 часов с парой дозаправок, ночью, потому личная дозаправка редбулом, иначе притупляется восприятие окружающего мира, особенно с рассветом... по прибытию сутки сна.. уже третий раз такой сценарий
было пару раз по рабочей необходимости Киев-Симферополь-Киев в течении суток на грузовом бусе (туда - загруженный под завязку). на обратном пути баночка бёрна реально помогала... хотя обычно вообще не потребляю эту отраву.
Втомлюваність водія залежить в першу чергу від його уважності. Чим уважніший водій. тим швидше він втомлюється. Від швидкості, виконання правил тут залежність опосередкована. Якщо водій їде менш уважно, ніж це необхідно для виконання правил, то він може проїхати довше не втомлюючись, але така їзда є менш безпечною.
В другому випадку я намагався описати ознаки такого неуважного стилю їзди. Під перевищенням швидкості я мав на увазі не навмисне перевищення, а випадок, коли водій перевищує швидкість не знаючи цього, через свою неуважність. Наприклад, він може проґавити знак обмеження максимальної швидкості чи знак початку населеного пункту на білому фоні. Чи може помітити останній знак, але недостатньо зменшити швидкість через те, що не слідкує за спідометром, а недооцінює фактичну швидкість через те, що звик до режиму руху поза населеним пунктом.
я догадываюсь, что мои слова - это горохом об стенку, но все же повторюсь. Ехать по правилам, сугубо по знакам и ограничениям - менее утомительно и требует меньшего напряжения, так как надо гораздо меньше считать ситуацию наперед. Ехать быстро и с нарушениями требует просчета сильно дальше, и сильно тщательнее, что требует большего нервного напряжения и большей внимательности. Соответственно мозг постоянно работает и считает, а не просто фиксирует знаки, и выдает комманды.
Я не агитирую за нарушения, я просто рассказываю тебе, какова реальность.
я догадываюсь, что мои слова - это горохом об стенку, но все же повторюсь. Ехать по правилам, сугубо по знакам и ограничениям - менее утомительно и требует меньшего напряжения, так как надо гораздо меньше считать ситуацию наперед. Ехать быстро и с нарушениями требует просчета сильно дальше, и сильно тщательнее, что требует большего нервного напряжения и большей внимательности. Соответственно мозг постоянно работает и считает, а не просто фиксирует знаки, и выдает комманды.
Я не агитирую за нарушения, я просто рассказываю тебе, какова реальность.
Я з тобою згоден, тільки це ніяк не заперечує мої твердження. Ти все-таки неправильно мене зрозумів. Я навів 2 приклади водіння, а ти кажеш про третій, про який я не говорив. Ці приклади не вичерпують всі стилі водіння. В другому зразку не йдеться про швидку їзду, перевищувати швидкість не означає їхати швидко.
catkoua 29.08.2013 02:33 пишет: я сьогодні 11 годин рулив безперевно
стисняюсь спросить, а на пасцать останавливался, или все в себе держал?
дві заправки по 15 хв. поки заправляють робиш свої діла і все. 11 год 1000 км. а чуть не заснув тому що підйом в 6-00 а виїзд в 12-00. приїзд в 23-00. десь в 21-00 конкретно на сон почало клонити - як тількии монотонна їзда по одеській трасі почалась. зато потім дома до 03-00 не міг заснути поки конячку не прийняв на груди.
Мой рекорд Киев - Таллинн, через Польшу. 1670км, остановки на 2 дозаправки, таможню ну и пару раз на паписать. Нарушал только по Украине, 22 час вместе с остановками
catkoua 29.08.2013 02:33 пишет: я сьогодні 11 годин рулив безперевно з одного кінця держави в інший. чуть не заснув на 10й годині.доїхав. пів пляшки конячку не можуть за класти спати
рекорд 28. спать не хотелось, потому как условия были весьма экстремальные 10-12 вообще без проблем