autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумВідео наших відеореєстраторів

моє маленьке ДТП, пиріжок втік; може впізнає хто? (3/3)

maxim.gonchar | СуперСтар **
Re: моє маленьке ДТП, пиріжок втік; може впізнає хто?
[Re: Drynnn\'] 12 сентября 2013 в 17:03
По левому берегу Кадики белые ездят у розетки.
DmytroT | приверженец **
[Re: maxim.gonchar] 12 сентября 2013 в 17:12
maxim.gonchar 12.09.2013 12:03 пишет:

"УКАР ЛІЗИНГ" ТОВ
М.КИЇВ, ГОЛОСІЇВСЬКИЙ, вул.ЧЕРВОНОАРМІЙСЬКИЙ ПРОВ., буд.3
АА5396ТС
FIAT DOBLO CARGO
БІЛИЙ

пока только такое сочитание нарыл, сходиться очень сильно...

Olegxxl | патриарх ***
[Re: SIGSEGV] 12 сентября 2013 в 18:34
SIGSEGV 11.09.2013 23:30 пишет:

власне, відео:
Порушник накивав п'ятами
Мої пошкодження - затертий бампер (поліровкою не обійтись)...
Якби, сцуко залишився, вибачився... ну тоді б на поліровку взяв пару сотень та й відпустив би
а так визвав (приїхали швидко) - дуже хочеться щоби падлюці це ікнулось
До речі, може сам би й поїхав, але свідки настоювали визивати - таких покидьків треба наказувати
---
марку машини може хтось підкаже - а то ці пиріжки всі для мене однакові

мої очі бачать певний номер (напишу пізніше, аби не збивати), але якщо хто може з того відео точно сказати, буду вельми вдячний
---
Декілька раз переглянувши відео, здається, якби воно зупинилося, не вивертаючи руля й тікаючи, то й не чіпанув би
====
Ютуб, звісно пережав оригінал на мей.ру 28М

ЕМНИП в январе был топик по восстановлению нерезких фоток с кучей ссылок, я даже что-то из софта и документации скачал, но воспользоваться пока не было повода. на рабочем компе ничего не нашел, посмотрю вечером дома, если чего найду, спакую и закину куда-нить на файлообмен.

удачи в поисках вредителя
maxofive | старый писатель ****
[Re: SIGSEGV] 12 сентября 2013 в 19:24
Есть как бы разница в смазанном фото и в мазне которую записала не очень хорошая матрица, да еще и в ужасных условиях. В фотошопе полечить смазанное фото - не проблема. Принцип работы понятен. А вот хреновую картинку с такой же матрицы спасти не получится. Просто потому что там нечего спасать. Вот это как раз тот случай. Мы же не в сериале CSI ))
izherebko | энтузиаст ****
[Re: SIGSEGV] 12 сентября 2013 в 21:07
Хе! Ставлю на АА5257
Змінено izherebko (21:14 12/09/2013)
Drakk | важничающий писатель **
[Re: SIGSEGV] 12 сентября 2013 в 22:08
Какой [*****] серый металлик, какая девятка, вы нашли уже ее, едь на тот Укар лизинг, сначала может даже приглядись на их парковке, причем приезжай с утра пораньше, пока она стоять будет, ну и разбирайся с ними потом. Ну или через ГАИ с поляной...
Хотя я не шарю, если она в лизингу, так это ж она зарегена на УКАР, а кататься на ней может тот кто берет ее в лизинг?
Змінено Drakk (22:10 12/09/2013)
SIGSEGV | СуперСтар ****
[Re: SIGSEGV] 12 сентября 2013 в 22:27
Дякую, друзі
Вибачте, якщо щось пропущу, постараюсь відповісти всім
Значить, по порядку:
в страховій сказали, що за таку суму (подряпаний бампер та трішки лак на крилі - 1300грн) вони "не будуть ні самі напрягатись, ні напрягати", а тим теж нема особливого зиску... Також казали, що навіть з відомим номером без "міцних напоїв" поставлять на 5 діб в базу і все
Але, з дізнання мені позвонили, відео попросили (спочатку казав, що по номерах Берлінго та Таврон б'ється) ... після перегляду запису, поліз в свою базу - 21 машина в нього вийшла; він "поскучнів" та й попросив, "якщо зможете - витягніть номери"...
---
Grade 12.09.2013 11:43 пишет:

сочувствую.
козлину найти и наказать!
причем, если хочешь реально наказать, чтобы прав лишили - не нужно стесняться ходить к следователю и настаивать на том, что он свалил с места ДТП умышленно и чтобы привлекали его по этой статье.

якщо то буде необхідно, ходитиму... проте спонсорувати (боюсь, безперспективне діло) не зможу
---

"УКАР ЛІЗИНГ" ТОВ
АА5396ТС
FIAT DOBLO CARGO
БІЛИЙ
Автор, езжай по адресу с видео и бери на пушку, только экран поменьше, типа планшетки, скажешь, что на большом экране номер четко видно, и что ты хочешь решить полюбовно, заяву с гаи заберешь и т.п., возьми 100-150$, если получиться, скажу куда коньяк завести

якби назва компанії говорить сама за себе - машини здають в аренду...
але саме там і повинні за свої машини піклуватись
мабуть варто спробувати
---
Оффтоп по реєстратору: так це одна з дешевих моделей (хоч і не найгірша вдень), кращі по відео стартують з цін втроє вищих (ну, скажімо, рік назад так було)
Саня76 | Начальник транспортного цеха ***
[Re: maxim.gonchar] 12 сентября 2013 в 22:36

"УКАР ЛІЗИНГ" ТОВ
АА5396ТС
FIAT DOBLO CARGO
БІЛИЙ

Если это точно машина Укар Лизинга, то дам номер куда звонить, мои машины у них в лизинге, знаю там ВСЕХ.
Р.S. у них есть FIAT DOBLO CARGO, но нужно знать номер наверняка, так как машин много.
SIGSEGV | СуперСтар ****
[Re: Саня76] 12 сентября 2013 в 23:03
Саня76 12.09.2013 22:36 пишет:

"УКАР ЛІЗИНГ" ТОВ
АА5396ТС
FIAT DOBLO CARGO
БІЛИЙ

Если это точно машина Укар Лизинга, то дам номер куда звонить, мои машины у них в лизинге, знаю там ВСЕХ.
Р.S. у них есть FIAT DOBLO CARGO, но нужно знать номер наверняка, так как машин много.

номерок не завадить, спитати там, а "чи була ваша така-то машина в такий час у тому місці?"
logrus | СуперСтар ***
[Re: SIGSEGV] 13 сентября 2013 в 10:32
SIGSEGV 12.09.2013 23:03 пишет:

номерок не завадить, спитати там, а "чи була ваша така-то машина в такий час у тому місці?"

Щоб вони відповіли "ні", а поки ти до них доберешся, встигли заникати машину та вигадати легенду?
[Re: logrus] 13 сентября 2013 в 10:51
Да уже и так и сяк слишком поздно.... таким занимаются только по горячему, когда еще кровь играет, можно прижать, а сейчас... разве что гражданин ооочень сознательный, т.е. пугливый и не догадался "починить" тряпкой бампер.
SIGSEGV | СуперСтар ****
[Re: maxim.gonchar] 14 сентября 2013 в 11:08
maxim.gonchar 13.09.2013 10:51 пишет:

Да уже и так и сяк слишком поздно.... таким занимаются только по горячему, когда еще кровь играет, можно прижать, а сейчас...

Може й пізно. По твоєму припущенню з машиною від лізінгової компанії, було проведено "розслідування" - машину я не бачив, але або вона непричетна, або люди впали на хороший мороз - що їм паяльник застосовувати?

В ответ на:

разве что гражданин ооочень сознательный, т.е. пугливый и не догадался "починить" тряпкой бампер.

до речі, виявилось, що там не тільки бампер у опонента - маляр досвідченим поглядом виявив на моєму бампері білу фарбу, значить в Добло(ёба) мінімум заднє крило теж пошкрябане...
[Re: SIGSEGV] 14 сентября 2013 в 12:05
Все может быть, но слишком велико совпадение но номеру, цвету и удлиненной базе в кузове грузовика.
Даже если и цепанул ему крыло, то не глубоко, иначе бампер бы оторвало, локальная покраска решает вопрос с счесом за пару часов.... потому и нужно было только по горячему, с утра стоять на проходной.
В общем, суши весла и купи нормальный регик у Ярослава.
SIGSEGV | СуперСтар ****
[Re: maxim.gonchar] 14 сентября 2013 в 21:22
maxim.gonchar 14.09.2013 12:05 пишет:

Все может быть, но слишком велико совпадение но номеру, цвету и удлиненной базе в кузове грузовика.
Даже если и цепанул ему крыло, то не глубоко, иначе бампер бы оторвало, локальная покраска решает вопрос с счесом за пару часов.... потому и нужно было только по горячему, с утра стоять на проходной.

так пара годин давно сплили до того, як ти дав ту машину в пості "12 сентября 2013 в 12:03", з якого ранку??? і ще питання - на якій прохідній його ловити, якщо машина в лізінгу
з тим Добло, можливо не все чисто, але я не впевнений на 100%, що то була та машина

В ответ на:

В общем, суши весла и купи нормальный регик у Ярослава.

"Слюшай, абыдный слава гаваришь, да"
весла посушенімеч помсти в ножнах - я не робитиму поганого всім підряд в надії, що постраждає і винуватець теж
---
про реєстратори можемо поговорити в приваті, або в гілці Ярика; скажу лиш тільки, що в мене повно відео, де номери читаються нормально і на більшій відстані... тут так зірки встали
Все одно - і тобі, і всім, хто намагався допомогти , подяка - 5*
Bivaliy | V.I.P **
[Re: SIGSEGV] 14 сентября 2013 в 23:22
SIGSEGV 14.09.2013 11:08 пишет:

значить в Добло(ёба) мінімум заднє крило теж пошкрябане...

Так на видео видно полосу на передней и задней двери...

Змінено Bivaliy (23:36 14/09/2013)
Autoua.netФорумВідео наших відеореєстраторів

моє маленьке ДТП, пиріжок втік; може впізнає хто? (3/3)

Додаткова інформація
Модератор:

LordAmid, AlMat, BorisB, moderator 

0 користувачів і 18 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 7665