Купив там два DVD з фільмами. Виявилось - відверта екранка! Обгортка і оформлення ліцензійні. Дуже погано те, що чеку немає оскільки віддали його зразу ж після покупок за стартовий пакет Life. Хто підскаже, що в такому випадку робити? Жалко навіть не гроші а те як мене надули в "солідному" супермаркеті.
В ответ на: Купив там два DVD з фільмами. Виявилось - відверта екранка! Обгортка і оформлення ліцензійні. Дуже погано те, що чеку немає оскільки віддали його зразу ж після покупок за стартовий пакет Life. Хто підскаже, що в такому випадку робити? Жалко навіть не гроші а те як мене надули в "солідному" супермаркеті.
Элементарно... Покупаешь другой диск (не такой) с чеком и потом совершаешь наезд. Название диска на чека не указывается.
В ответ на: Купив там два DVD з фільмами. Виявилось - відверта екранка! Обгортка і оформлення ліцензійні. Дуже погано те, що чеку немає оскільки віддали його зразу ж після покупок за стартовий пакет Life. Хто підскаже, що в такому випадку робити? Жалко навіть не гроші а те як мене надули в "солідному" супермаркеті.
Элементарно... Покупаешь другой диск (не такой) с чеком и потом совершаешь наезд. Название диска на чека не указывается.
Гениально. А достанется им на орехи ой как хорошо за такое. Тут ведь можно и 02 звонить.
В ответ на: Покупаешь другой диск (не такой) с чеком и потом совершаешь наезд. Название диска на чека не указывается.
Теж так думав але якраз мене і зупинило, що на чеку може бути вказана назва, а перевірити не можу - чека то немає. Але є варіант, що вони проб'ють по базі. Тобто на дисках є наклейки із штрихкодом (каравановські) і назвою диску.
В ответ на: Было два ДВД с экранкой а станет четыре. Кто кого наказывает?
Зря смеетесь батенька! Я подобным образом себе электрочайник протекающий поменял... История такова. В метро купил утюг Филлипс, а он сгорел падла через день. Вернуть было низзя из-зи отсутствия чека (потеряли). Я купил новый, такой же и поменял старый через день, так как быттехника более 1 кВт ремонту не подлежит. Один утюг подарил теще. Теперь у меня и у тещи одинаковые утюги нормально работают уже больше года.... Отакэ...
... так как быттехника более 1 кВт ремонту не подлежит. ...
Скажи, откуда инфа. А, то у меня тоже утюх навернулся (куплен 31.12.04) - есть чек, гарантийный талон. Тока гар мастерская далеко находится, а Техномаркет в Алладине рядом. Мож сразу туда зайти и поменять?
В ответ на: Скажи, откуда инфа. А, то у меня тоже утюх навернулся (куплен 31.12.04) - есть чек, гарантийный талон. Тока гар мастерская далеко находится, а Техномаркет в Алладине рядом. Мож сразу туда зайти и поменять?
В КАРАВАНЕ ЭТО МОЖЕТ НЕ ПРОКАТИТЬ - по крайней мере VHS у них на кассе названия фильмов индицируют даже... так что, как бы еще самим с этим не попасть...
пысы: тут только морально удовлетвориться можно... сожги супермаркет например по-тихоньку....
Принципово написав заяву на ім'я директора. На протязі 2-х тижнів повинні зателефонувати. Оскільки я користувався дисконтною карткою, то вони по базі повинні пробити (так мені і сказали) і чек можна не представляти - тільки картку! Тим більше, що чек забрали в їхній акції. Чекаю 2 тижні...
А. Якість фільмів глянули на їхньому TFT чи плазмі (я не шарю). Так якість на ньому ще більш-меньш (думаю із-за великої контрастності), так просто і не запасеш. Ну вони не експерти, якщо не задовольнять мою заяву хочу принципово звертатись в комітет по захисту прав споживачів.
ЗІ: Доречі адміністратором була кинута фраза: "...мы за качество не отвечаем...". Ось такий він, "Караван"...