Пора відпусток. Багато хто до нас їде, чи в Карпати.
Тому для спільного блага, викладаю схему проїзду через Львів (через центр). Тільки пам`ятайте, що сам центр у Львові на вихідні (сб, нд) і свята закритий. Треба об`їжджати. Ці схеми я викладу пізніше, а зараз вот:
Заїжджаєте до Львова, проїжджаєте під мостом, їдете прямо, до кільця. Перед кільцем ліворуч буде заправка з хорошим бензином.
Далі по кільцю направо і прямо, до наступного кільця.
На цьому другому кільці повертаєте ліворуч, на просп. Чорновола і цим проспектом прямо аж до центру.
По дорозі проїдете під залізнодорожним мостом.
Після мосту прямо. Якщо захочете походити по центру - бачите вул. Балабана? Перпендикулярно до Чорновола? На цьому перехресті повертаєте ліворуч і десь, на тих вуличках паркуєтесь. Бо в самому центрі цього не зробиш, всюди знаки.
До-речі, лівіше від Оперного, метрів за 200-300 промисловий та продуктовий базарчик.
Якщо захочете перекусити, рекомендую бар "У пані Стефи". Я забув позначити на малюнку, а переробляти облом, тому опишу словами. Від пам`ятника Шевченку ідете по діагоналі до вул. Беринди. Там на розі "Віденська кава", а якщо перейти Беринди, то далі по проспекту Свободи буде цей бар. Дуже смачно і недорого. Drunkard з Aquothy не дадуть збрехати З перших страв рекомендую "борщок". А якщо будете брати свиняче м`ясо, пам`ятайте, що воно там досить жирне. Ну, але це на любителя...
Їдемо далі. Проспектом Свободи, мимо готелю Жорж виїжджаємо на просп. Шевченка.
Проспектом прямо, поки не виїдете на Франка. Там перетинаєте трамвайну колію...
Далі тими вуличками виїжджаєте на Ш.Руставелі. Обережно, перетинаючи Скельну - неприємний перехресток.
По Руставелі прямо, знову перетинаєте Франка з її трамвайною колією і виїжджаєте на Стрийську...
Тут можна погуляти Стрийським парком. Синіми стрілками показано, як заїхати, і як потім вернутись на маршрут (от вже ті, ворожі до гостей Львова, знаки! )
Ну а далі все максимально просто. Стрийською вверх, мимо монумента слави. Хто така Слава - не знаю, але монумент є...
І після цього, нікуди не звертаючи, прямо на виїзд з міста...
Вот такі вот пироги.
Як проїхати в об`їзд центру намалюю наступним разом.
І розміщення готелів також пізніше. До-речі, я з готелями не дуже знайомий, тому напишіть, в кого який досвід, а я розмалюю, де ці готелі знаходяться...