Підніму тему. Дружина хоче поїхати машиною на Польщу, але замінити скло з тріщиною не встигаємо.
Яка ситуація зараз? Звертають на це увагу?
Дякую.
Скажу по своему опыту. За последний год ездил Польшу раз 5-6 с трещиной на половину лобового стекла, ни разу на таможне вопросов не было. Тонировку с передних стекол видел заставляли снимать, но за трещины не разворачивали. Единственное, раз там остановили полицейские за превышение скорости. Спросили за трещину и амерекосовские задние фонари. По трещине сказал, что типа час назад словил камень на трассе. Те лишь ответил, что надо было сразу же на месте фиксировать с полицией данный случай, для последующей компенсации лобового стекла. Не стал разбираться каким образом, оплатил штраф за скорость и отпустили.
Підніму тему. Дружина хоче поїхати машиною на Польщу, але замінити скло з тріщиною не встигаємо.
Яка ситуація зараз? Звертають на це увагу?
Дякую.
Сам спостерігав в минулому році як поляк не запускав машину навіть до зони огляду. Баришня казала що її прямо на кордоні чекає чоловік і вони там поміняють. Спочатку просила. Потім хамила. Потім бикувати почала - не допомогло. Що за тріщина була - не бучив. З мого місця розгледіти було неможливо.
Сам задавався таким питанням. В мене скол на лобовому десь між водієм і пасажиром. 4 міліметра тріщинка заклеєна і скол. Так от людина яка часто їздить сказав так - поляки прям так не будуть вглядатися в скло. І якщо там не дуже помітно, чи не дуже велика тріщина, то без проблем. Але якщо добре видно то лотерея і скоріш за все можна нарватись, що не пустять.
sashkaa 10.08.2023 17:21 пишет: З великою тріщиною не пустять
Про Польшу писал выше по своему опыту. Пару дней назад вернулся "оттуда", вернее Румыния и Болгария. Вот даже не интересовала ни кого моя трещина посередине стекла на см так 70-80)) Так что, кому как повезет, судя по другим отзывам...