autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумВибір автомобіля

Почему люди покупают Альфа Ромео? (10/10)

Jaxx | Nero Provocatore **
Re: Почему люди покупают Альфа Ромео?
[Re: Ganni] 25 октября 2013 в 17:57
Ganni 25.10.2013 14:44 пишет:

Розумом я вибираю начинку, а естетика автомобіля для мене теж важлива. І так, я вже це кілька років тому писав, октаваА5 мені дуже подобається. Так само як новий гольф (при тому, що попередній ну взагалі ніяких емоцій не викликав)

Ты не ЦА. Что Гольф, что А5, а тем более Рапидоктаву я совершенно не воспринимаю. Как и тойоту с ниссанами. Эстетика для тебя важнее в разрезе "не выделяться", я правильно понимаю?

А щодо фрази про "давай сначала за рулем Альфы месяцок поездишь", я її читаю не інакше, як "сперва добейся" Що я, людина, котру ні разу не проперли фокус і фієста (при тому, що на їх керованість фапають майже всі), маю там відчути?

Нет, не правильно. Фокус и Фиеста да, рулятся зачетно. Что тогда ты в этом топике пытаешься выяснить, я не понимаю, раз ездил на "рулящихся" машинах. Я так понимаю, что выглядеть в топике Радио я буду так же - "меня это совершенно не интересует, но хочу сказать"
[Re: brightlight] 25 октября 2013 в 17:59
brightlight 25.10.2013 13:57 пишет:

альфа берёт дизайном и управляемостью, кроме этого ну может ещё иногда цена радует.... а в остальном.....такое.... я считаю что за эти деньги можно намного посолидней найти.

Посолидней в чем? Кто выбирает Альфу из-за "солидности" простите?
Ganni | подсевший на форум ***
[Re: Jaxx] 25 октября 2013 в 19:22
Jaxx 25.10.2013 17:57 пишет:

Розумом я вибираю начинку, а естетика автомобіля для мене теж важлива. І так, я вже це кілька років тому писав, октаваА5 мені дуже подобається. Так само як новий гольф (при тому, що попередній ну взагалі ніяких емоцій не викликав)

Ты не ЦА. Что Гольф, что А5, а тем более Рапидоктаву я совершенно не воспринимаю. Как и тойоту с ниссанами. Эстетика для тебя важнее в разрезе "не выделяться", я правильно понимаю?

Ні, неправильно Для мене є естетика теоретична (це те, про що можна помріяти, але чого на даному етапі не досягти - різні там Пагані, Ламбо і Ко) і реалістична. Реалістична естетика для мене це обов"язкова наявність 4-х складових: що потрібно, що реально в нас придбати, на що є фінансові можливості і що подобається
Щоб було зрозуміліше, з реальних варіантів по потребах, можливостях, ціні і зовнішньому вигляді 5 років тому Хайлендер сподобався найбільше. Так само було й нещодавно з Гольфом.
І ніякої складової "не виділятись" тут не спостерігається

Jaxx 25.10.2013 17:57 пишет:

А щодо фрази про "давай сначала за рулем Альфы месяцок поездишь", я її читаю не інакше, як "сперва добейся" Що я, людина, котру ні разу не проперли фокус і фієста (при тому, що на їх керованість фапають майже всі), маю там відчути?

Нет, не правильно. Фокус и Фиеста да, рулятся зачетно. Что тогда ты в этом топике пытаешься выяснить, я не понимаю, раз ездил на "рулящихся" машинах. Я так понимаю, что выглядеть в топике Радио я буду так же - "меня это совершенно не интересует, но хочу сказать"

В даному топіку мене цікавить ось ця міфічна складова, яка нібито стоїть за шильдиком Альфа І де ж про це можна якнайкраще дізнатись як не від живих завірусованих власників
[Re: Ganni] 25 октября 2013 в 20:19
Ganni 25.10.2013 19:22 пишет:

В даному топіку мене цікавить ось ця міфічна складова, яка нібито стоїть за шильдиком Альфа І де ж про це можна якнайкраще дізнатись як не від живих завірусованих власників

Ни один завирусованый владелец тебе ничего не объяснит. Невозможно рассказать ощущения
Autoua.netФорумВибір автомобіля

Почему люди покупают Альфа Ромео? (10/10)

Додаткова інформація
Модератор:

AVB, Yorc, Stor, moderator, BorisB 

0 користувачів і 20 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 16320