autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумЗАЗ форум

Славута 1,3 инжектор

vitia | читатель
Славута 1,3 инжектор
15 октября 2013 в 21:14
здраствуйте ребята. у меня Славутута инжектор 1,3. При остановке на перекрестке глохнет мотор. не могу найти причину. Подскажите...
shurken | IesuiT **
Re: Славута 1,3 инжектор
[Re: vitia] 15 октября 2013 в 21:57
Сочувствую.
Shadowguard | старый писатель **
[Re: vitia] 15 октября 2013 в 22:17
В смысле? Давишь тормоз - глохнет мотор? Проверь вакуумный усилитель тормозов, целостность патрубка от него к двигателю, подтяни на нем хомуты.
обзэрвер | опытный писатель **
[Re: vitia] 16 октября 2013 в 06:57
vitia 15.10.2013 21:14 пишет:

здраствуйте ребята. у меня Славутута инжектор 1,3. При остановке на перекрестке глохнет мотор. не могу найти причину. Подскажите...

Здоров, як не жартуєш. Ти, Вітюха, певно, думаєш що ми тут як один екстрасенси.
Та навіть багатьом з них потрібна додаткова інфа - фота, пучок волосся, нігтів чи тому подібного ...
Ти що, вчора перший раз побачив ту Славуту?
Ти сам був присутній при тому як вона заглухла чи то тобі твоя блонда по телефону сказала?
Де хоч якісь додаткові дані?

Пряма відповідь чьотко по тому що ти описав : вижимай зчеплення наприкінці гальмування на свілофорі і поки стоїш переходь на нейтральну передачу.

Як хочеш нормальної відповіді, то і питання став відповідно, приводячи максимум додаткових даних, як-то :
глухне
- вдень/ввечері після вкл. освітлення/вкл. фар не впливає;
- після натискання педалі гальма (див. вище);
- на підйомі/спуску/рівній дорозі/пофігу, однаково;
- одночасно розгін/динаміка : покращуються/погіршуються(як проплюється/підкачає - повертаються)/пофігу, не змінюються;
- з повним баком/"на лампочці"/пофіг рівень в баку;
- в будь-яку/суху/мокру погоду ... ну, хоча б такі основні...

Не будь прокладкою для жмакання смердючки, слідкуй за машинкою, відчувай її і вона сама тобі/майстру/пораднику підкаже що її болить. Тим більше, ЕБУ пише в пам'ять коди помилок, поїдь до адекватних сервісників, хай почитають, може, там уже прямо написано...

Інакше треба перегадувати всі варіанти :
- пізно вижимаєш зчеплення/виключаєш передачу при гальмуванні;
- негерметичність ВПГ;
- несправність РХХ;
- несправність ДМРВ;
- занижені ОХХ;
- несправність ЕБУ;
- засмічення форсунок;
- засміченість паливного фільтра;
- недостатня продуктивність бензонасоса ...
можна доповнювати при бажанні...
Змінено обзэрвер (07:09 16/10/2013)
Ilun | читатель **
[Re: vitia] 17 мая 2014 в 17:10
vitia 15.10.2013 21:14 пишет:

инжектор 1,3. При остановке на перекрестке глохнет мотор. не могу найти причину.

Была та же история, особенно в холодное время. Диагностика инжектора отклонений не показала. Делал промывку форсунок, замену свечей, фильтров, результат тот же. А вывел одну простую закономерность, что как только включаю нагрузку: дворники, печку, ближний свет, громкую музыку с усилителем и сабом, всё, начинаю глохнуть, подъезжая к светофорам. Цифровой вольтметр на питающем усилителя от АКБ, если начинается проблема, показывает 13.5 и меньше. Так, после двухлетней эксплуатации новой машины, когда я купил новый АКБ, призадумался, как не угробить следующий аккумулятор. Не стал делать разные замены с таблеткой или с генератором, а просто установил внешний диод в цепь заряда генератора. Было на горячую 13.8 стало нормальные 14.4В, что и для аккумулятора самое то и не глохну в пробках.
Феодосійович | Все що робить Бог найкраще **
[Re: Ilun] 19 мая 2014 в 00:17
Ilun 17.05.2014 17:10 пишет:

Было на горячую 13.8 стало нормальные 14.4В, что и для аккумулятора самое то и не глохну в пробках.

Странно, сабвуфер с музыкой, фарами и противотуманками по 100 ватт в лампочку, зимой с печкой (ну вентилятор)
Шо то не помню проблем
И тестером не мерял и прикуривать давал, конечно зимой, когда акк. напряжён.
Это что то с электрикой или просто ремень ослаб
Autoua.netФорумЗАЗ форум

Славута 1,3 инжектор

Додаткова інформація
Модератор:

moderator 

0 користувачів і 23 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 14269