Vasiliy TDI 16.10.2013 20:37 пишет: p.s. на одне із підприємств міста Києва потрібно набрати на роботу персонал, а саме - юристів та економістів.
Можливо слід описати детальніше Я сам непроти влаштуватись юристом. З 2003 по серпень 2013 працював на посадах не нижче начальника відділу у юридичних службах 3-х міністерств. При зміні вищого керівництва змушений був підти на вулицю. Наразі працюю кур'єром, чому? Тому що не можу ішачити в офісі за 2 500-3 000 гривень зі знанням англійської мови та використанням власного транспорту без амортизації... У кур'єра свій негатив, тим паче для людини, яка знає законодавство, іноземну мову та має великий досвід, але попри негаразди та столичні дорожні тяжби виходить більше вказаної суми. Тому, якщо цікавий фахівець за 4 000 + грн., готовий надати резюме як українською так і агнлійською мовами. Одружений, є дитина, собака, птах . Іншими словами гроші треба готовий працювати.
orys 16.10.2013 21:49 пишет: Я сам непроти влаштуватись юристом. З 2003 по серпень 2013 працював на посадах не нижче начальника відділу у юридичних службах 3-х міністерств. Тому що не можу ішачити в офісі за 2 500-3 000 гривень зі знанням англійської мови та використанням власного транспорту без амортизації...
три тысячи? блин знакомые нахваливают как прям с универа дети на 4 устраиваются.... а так вообще смотрю по нашим клиентам где юристы в штате....жуть берет наберут на безумные тыщи вот таких а они не то шо бумагу написать, они слово гривна до гр. сокращают
Редагувати
Відповісти
Цитувати
deleted#1
| Анонім
Re: рекрутингові агентства
[Re: orys] 17 октября 2013 в 08:59
Друже, вибачай, але я не впевнений, що зможу тобі чимось допомогти. Особисто я не займаюсь підбором кадрів. А тему створив, що б допомогти знайомому, який саме зараз шукає вище зазначені агенства.
p.s. А чому ти сам не хочеш звернутися до рекр.агенств? Чув, що там пропонують привабливі вакансії.
World Staff, их генеральный Виталий Михайлов, на рынке уже лет 8, если не ошибаюсь, знаю их лично, тольок положительные рекомендации, за контактами в личку