В ответ на: «У Житомирі працює одна таксистська фірма, назвемо її умовно «Зіркою», так ось, нині вона створює всім перевізникам дуже сильну конкуренцію! — ділиться Григорій. — Усі таксистські фірми згуртувалися проти неї. «Зірка» має «заманухи» для клієнтів: різноманітні акції, низькі тарифи. Таксистам, які працюють на «Зірку», не потрібні ні рації, ні «фішки», лише свої автомобіль та мобільний телефон-«андроїд». На екрані мобілки відображається карта Житомира та сигнали-виклики громадян. Таксист натиснув пальцем на той сигнал, і клієнту вже передано повідомлення, що до нього їде таксі. Якщо господар іншої фірми запідозрить, що його підлеглий працює і на нього, і на «Зірку», відразу відбирає «фішку» та проганяє з роботи. Таким чином намагаються притиснути «Зірку». До речі, 20 відсотків таксистів сьогодні умудряються працювати і на «свою» фірму, і «Зірку». Я на «Зірку» не працюю (посміхається). Це мій знайомий там трудиться, тому чимало знаю про неї».
мда, совсем на периферии народ затуркали, туда не ходи, сюда не ходи, вывози только мои заказы зато в столице можно быть подключенным хоть ко всем ДС, но толку мало обычно хватает 2-3 со своими средними тарифами и хорошими партнерами в бочке-помойке
AlexSen 17.10.2013 18:56 пишет: Раскручивать любой бизнес за счёт демпинга это моветон. Таких бизнесменов
При чем тут демпинг? Тут абсолютно другая модель. Люди не видят разницы повезет их таксист с лицензией или дядя Вася попутно подкинет. Так зачем платить больше? Сами виноваты, тем более что сами и поддержали данную систему.
Редагувати
Відповісти
Цитувати
Igor D.
| Анонім
Re: Исповедь Житомирского таксисита
[Re: Jonny] 17 октября 2013 в 19:47
пльо этого недоботана даже читать смешно
В ответ на: Несподівано це запитання зачепило чоловіка за живе. Він розгнівався: «Невже ви думаєте, що я мріяв стати таксистом? У мене — вища освіта! Я — програміст! А який сенс у цьому? Після закінчення університету не знайшов собі роботи за спеціальністю й почав заробляти на життя як будівельник, робітник автомайстерні.
кароче да, в ойти всьо токо по блату или через постель
Igor D. 17.10.2013 19:47 пишет: пльо этого недоботана даже читать смешно
В ответ на: Несподівано це запитання зачепило чоловіка за живе. Він розгнівався: «Невже ви думаєте, що я мріяв стати таксистом? У мене — вища освіта! Я — програміст! А який сенс у цьому? Після закінчення університету не знайшов собі роботи за спеціальністю й почав заробляти на життя як будівельник, робітник автомайстерні.
кароче да, в ойти всьо токо по блату или через постель
В ответ на: Я — програміст! А який сенс у цьому? Після закінчення університету не знайшов собі роботи за спеціальністю й
Абаржаться Если бы это сказал человек с ВО по какому-нибудь мЭждународному мЭнЭджмЭнту или по особенностям зоологии дикобразов Бразилии я бы еще поверил.