місце проведення: Собі клуб - дуже сподобалось в першу чергу мені як мамі те, що там до 21 години працюють (дуже якісно) 4 аніматори, які окрім розмальовок та якихось завдать слідкують за дітьми на батуті, надувній гірці, коли грають великими вуличними шахами осторонь дитячого майданчика ну і сам майданчик. Дуууууууууууууже велика територія, молодятам подарували чудовий віп номер + деякі гості там же (в клубі, а не з молодятами в номері) залишились ночувати. Ще є басейн, баня (на другий день після весілля да в баньку ууууууух). Щодо кухні - чогось особливого сказати не можу (була зайнята то фоткалась, то з кимось балакала, то попу доні мила ну і таке різне).
Другий день весілля (вже менша кількість людей) ми пиячили в Етнографічному комплексі Українське село. Якщо ви там не були - дуже рекомендую (все ніяк не зберусь туди на майстер-клас з гончарства з дітьми). Величезна територія, є зоопарк, хатинки це просто чудо, свіже повітря, краса та й годі.
ведучий весілля славнозвісний Потєхін - непогано, але як на мене його було забагато, конкурси (їх навіть конкурсами назвати важко) це повний , але танець назву його "як треба прибирати" просто бомба Всі вишиковуються на танцполі, він показує рухи (спочатку миємо підлогу - ось так ...., тоді витираємо пил - ось так ...., тоді приходить дружина ось так і так показує, де прибрано погано і ми починаємо знову: миємо підлогу ось так - ....) Там багато прикольних рухів + танцювати можуть навіть ті, хто соромиться, не дуже вміє, так як всі роблять одне і те саме
фотограф я в нього закохалась , ось в кого я б хотіла фотосесію, а мені подарували якийсь ексар Результату поки що немає, тому відпишусь, якщо цікаво пізніше.
От і все. Сподіваюсь, що комусь знадобиться
Змінено ТуттиФрутти (02:35 18/10/2013)