autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
ТуттиФрутти | СуперСтар **
Відгуки про весілля
18 октября 2013 в 01:33
Недавно сестра вийшла заміж (весілля 75 чоловік), хочу поділитись своїми відгуками щодо:
місце проведення: Собі клуб - дуже сподобалось в першу чергу мені як мамі те, що там до 21 години працюють (дуже якісно) 4 аніматори, які окрім розмальовок та якихось завдать слідкують за дітьми на батуті, надувній гірці, коли грають великими вуличними шахами осторонь дитячого майданчика ну і сам майданчик. Дуууууууууууууже велика територія, молодятам подарували чудовий віп номер + деякі гості там же (в клубі, а не з молодятами в номері) залишились ночувати. Ще є басейн, баня (на другий день після весілля да в баньку ууууууух). Щодо кухні - чогось особливого сказати не можу (була зайнята то фоткалась, то з кимось балакала, то попу доні мила ну і таке різне).
Другий день весілля (вже менша кількість людей) ми пиячили в Етнографічному комплексі Українське село. Якщо ви там не були - дуже рекомендую (все ніяк не зберусь туди на майстер-клас з гончарства з дітьми). Величезна територія, є зоопарк, хатинки це просто чудо, свіже повітря, краса та й годі.
ведучий весілля славнозвісний Потєхін - непогано, але як на мене його було забагато, конкурси (їх навіть конкурсами назвати важко) це повний , але танець назву його "як треба прибирати" просто бомба Всі вишиковуються на танцполі, він показує рухи (спочатку миємо підлогу - ось так ...., тоді витираємо пил - ось так ...., тоді приходить дружина ось так і так показує, де прибрано погано і ми починаємо знову: миємо підлогу ось так - ....) Там багато прикольних рухів + танцювати можуть навіть ті, хто соромиться, не дуже вміє, так як всі роблять одне і те саме
фотограф я в нього закохалась , ось в кого я б хотіла фотосесію, а мені подарували якийсь ексар Результату поки що немає, тому відпишусь, якщо цікаво пізніше.

От і все. Сподіваюсь, що комусь знадобиться
Змінено ТуттиФрутти (02:35 18/10/2013)
Scrip | V.I.P *
Re: Відгуки про весілля
[Re: ТуттиФрутти] 18 октября 2013 в 09:41
ТуттиФрутти 18.10.2013 01:33 пишет:

Другий день весілля (вже менша кількість людей) ми пиячили в Етнографічному комплексі Українське село. Якщо ви там не були - дуже рекомендую (все ніяк не зберусь туди на майстер-клас з гончарства з дітьми). Величезна територія, є зоопарк, хатинки це просто чудо, свіже повітря, краса та й годі.

Одна проблема, кухня там никакая...
Женя | V.I.P *
[Re: Scrip] 18 октября 2013 в 10:12
Был там в сентябре на свадьбе. Зал понравился. Места валом. Территория большая и красиво обустроена. Из еды понравился шашлык - объедение. Остальная еда так, на троечку.
Еще, там утки и лебеди голодные.
[Re: Scrip] 18 октября 2013 в 11:05
Scrip 18.10.2013 09:41 пишет:

Другий день весілля (вже менша кількість людей) ми пиячили в Етнографічному комплексі Українське село.

Одна проблема, кухня там никакая...

дякую, буду знати. Ми зняли великий двоповерховий будиночок, там була своя кухня, поруч мангал, так що їжа була вся своя
Barman | R.I.P. *
[Re: ТуттиФрутти] 18 октября 2013 в 11:39

на другий день після весілля да в баньку ууууууух

Лучше не надо.
[Re: Barman] 18 октября 2013 в 11:51
Barman 18.10.2013 11:39 пишет:

Лучше не надо.

в мене і не вийшло, були в іншому місці. А чому не треба, я в баньках 0, але думалось, що було б класно
Tanyufa | Достоевский **
[Re: Barman] 18 октября 2013 в 12:05
Barman 18.10.2013 11:39 пишет:

Лучше не надо.

Чего не надо?
Мы в прошлом году отмечали новый год в заведении, где были номера и банька, выспались и в баньку, супер было, отошли сразу
seregaspeed | СуперСтар **
[Re: ТуттиФрутти] 19 октября 2013 в 15:32
стоимость сего мероприятия не известна?
Додаткова інформація
Модератор:

AlMat, doctor_b, moderator, Outdriver 

7 користувачів і 353 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 2459