В ответ на: я говорил о первом восприятии подобного завода человеком ранее на таких предприятиях не бывавшем
Підтверджую. Я коли попав на "Гаврилівські курчата" то після цього тиждень не міг дивитись в їх сторону Справа була так. Попросив мене друган привезти з аеропорту обладнання для холодильників туди. Приперлись ми туди вже біля 11 ночі. Робота там кипить цілодобово. Ох там і запах... Та й загальна обстановка Змішаний запах дезінфікуючої рідини якою миють підлогу і запах трупиків курочок (що не кажіть а коли їх там сотні тисяч за добу проходить...). Коротше впринципі там все цивільно.
Ще дуже запам'яталась фізіономія мужичка, головного по цеху мабуть, з відвисшою щелепою (я таке вперше бачив на свої очі, це дійсно було так) коли в приміщення цеху де працюють "нінзя" (всі в білому, тільки очі видно ) завалились три мужика в куртках (чорних ) і шапках і з тачкою з обладнанням. Мужик дар мови загубив і тільки руками розмахував . Ну нікуди він не дівся - пропустив, ремонтувати то треба було .
Ребята, я все понимаю. Но мне всегда казалось что точный адрес, это не просто название села. Хоть направление укажите, как ехать, к кому обращаться, телефон? Что-то кроме координат - Вороньков.
в том что сметана галактон и прочие, просто разительно по вкусу отличаются от домашней сметаны, я бы сказала - принципиально отличаются.
Редагувати
Відповісти
Цитувати
deleted
| Анонім
Re: Осторожно, Т-Молоко.
[Re: RF178] 16 августа 2005 в 13:10
ну дык, технология домашняя и промышленная тоже отличаеться. А ты брала какой жирности сметану?
как по мне, лучше кушать промышленное, там гарантия качества (насколько его можно гарантировать в нащей стране). А у часников, если это не дикое село, не будет тебе молока из под одной коровы.