На канікули збираюсь з сином у Карпати,планую у Міжгір"я,їхати буду Тернопіль-Бережани-Рогатин-Долина-Міжгір"я ,дороги там такі собі,а трасу між Долиною та Міжгір"ям не знаю взагалі,чи хтось колись тудою їздив і чи взагалі туди мона проїхати?
agent avtovaza 008 25.10.2013 15:53 пишет: скільки втрачаю по відстані?
По нервам виграєте і може диски цілі залишаться. Я про відрізок з Тернопіль-Рогатин-Стрий забув вже давно. І от місяць тому треба було мені той Рогатин. Добре пасажиром, але я не знаю як та КІА не розвалилась по дорозі. Тупо напрям. раджу з Тернополя на Львів (тоже не айс, але ліпше) а далі Стрий-Нижні Ворота-Воловець-Міжгір'я. Їздив нещодавно туди, терпимо, полатано. 120-140 можна на прямих, повороти і села краще не вище 80-ти
Coronator 25.10.2013 15:32 пишет: Через по М06 через Стрий, Сколе, в Нижніх Воротах з М06 повертаєш на Воловець, Міжгіря,
Тут дорога нормальная. Хотя и через Долину дорога вполне себе сносная. Пара/тройка раз остановка в ноль из-за качества покрытия, а так дорога хорошая. На въезде в Межгорье, со стороны Долины, по правую сторону, Колиба. простенькая, неприметная. Но настоящая, с приготовлением внутри и закопченными потолками. Готовят вкусно и дешево.
alpinist 19.06.2015 12:34 пишет: Однозначно ч-з Рахов - ибо через Вышковский перевал дороги просто нет.....Информация по состоянию на вчера - 18.06.20015