autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумВирішення побутових проблем

Вибір і прокладка кабелів (S-VIDEO, AUDIO, LAN)

ChAO | V.I.P ****
15 августа 2005 в 15:29
Думаю це не ремонтна тема а побутова
Завів в кімнату окремо кабелі живлення на кондиціонер і комп'ютер (автомати на щитку теж окремо). Заведу ще ТВ-антенний кабель, телефонний і мережевий (інет через LAN). Ще думаю провести в сусідню кімнату до телевізора кабель S-VIDEO для TV-OUT і кабель для звуку.

Питання про самі кабелі. Який і найголовніше ДЕ купити якісний кабель S-VIDEO? Відстань між комп'ютером і ТВ буде десь 7...9 метрів. Тобто конектори буду паяти сам. Ну і таке ж питання про AUDIO кабель. Hi-end техніка наврядчи у мене буде але скоріше всього і не SVEN.

І ще. Хочу зробити ще одну розетку для LAN'а в іншій кімнаті/ах. Тобто одночасно буде підключений тільки один комп але наприклад треба буде в іншій кімнаті інший комп підключити або ноут. Як це реалізувати? Я так розумію, що повинна бути якась, грубо кажучи, коробочка в яку входить один кабель а виходить два. Так?

Можливо порекомендуєте ще якісь кабелюки кинути на майбутнє, щоб потім під плінтуса не ховати?
kkk_GAZ240 | Шкодоволгный Вазотавр *
Re: Вибір і прокладка кабелів (S-VIDEO, AUDIO, LAN)
[Re: ChAO] 15 августа 2005 в 15:38
В ответ на:

але скоріше всього і не SVEN.

Кстати ,а почему? Я себе ДВД СВЕН-1070 взял и очень доволен. Правда покупка акустики не планируется пока. А сама железка мне очень по фичам нравиться.
ChAO | V.I.P ****
[Re: kkk_GAZ240] 15 августа 2005 в 16:05
Я тому і написав, що "скоріше всього" . Коли дійде до безпосереднього вибору тоді і побачу

Чув, що DVD SVEN нормальні а ось акустику SVEN я особисто не переварюю. Правда не багато чув але враження склалось саме таке.
com2 | старый писатель ****
[Re: ChAO] 17 августа 2005 в 08:23
покупал как-то примерно год назад на радиорынке (павильон примерно в центе рынка там много всяких разъемов продают) специальный s-video кабель мне 10 метров обошелся примерно гривен 30
Autoua.netФорумВирішення побутових проблем

Додаткова інформація
Модератор:

AlMat, doctor_b, moderator, Outdriver 

5 користувачів і 72 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 2815