Mookker 21.11.2013 14:58 пишет: П.С. масло тоже ВАГ льешь?
В нас - не знаю, як зараз, але раніше навіть офіціали - конкретно "Автомир" - лив не оливу з потрібним ВАГівським допуском, а якийсь Мобіл.
Мобил тоже имеет ваговский допуск.
В даному випадку Мобіл мав нижчий допуск, ніж ВАГ дає на турбовані двигуни. У вас теж турба? Ви ллєте Мобіл? Кастрол - так, має, саме його ми й стали купляти.
Yea 21.11.2013 16:41 пишет: В даному випадку Мобіл мав нижчий допуск, ніж ВАГ дає на турбовані двигуни. У вас теж турба? Ви ллєте Мобіл? Кастрол - так, має, саме його ми й стали купляти.
Турбина турбине рознь. Моему двигателю рекомендовано масло масло с допуском VW502. В Мобиле этому допуску соответствует 3000. Его и лью.
Yea 21.11.2013 16:41 пишет: В даному випадку Мобіл мав нижчий допуск, ніж ВАГ дає на турбовані двигуни. У вас теж турба? Ви ллєте Мобіл? Кастрол - так, має, саме його ми й стали купляти.
Турбина турбине рознь. Моему двигателю рекомендовано масло масло с допуском VW502. В Мобиле этому допуску соответствует 3000. Его и лью.
Ну ось, вам пощастило. А власникам інших турбін не дуже. Так що покладатися на офіціалів теж треба з розумом.
Yea 21.11.2013 16:55 пишет: Ну ось, вам пощастило. А власникам інших турбін не дуже. Так що покладатися на офіціалів теж треба з розумом.
А в чем именно посчастливилось? Каждому двигателю полагается определенный допуск масла моторного. Это указано в сервисной книге. Именно такое масло и льют официалы.
Yea 21.11.2013 16:55 пишет: Ну ось, вам пощастило. А власникам інших турбін не дуже. Так що покладатися на офіціалів теж треба з розумом.
А в чем именно посчастливилось? Каждому двигателю полагается определенный допуск масла моторного. Это указано в сервисной книге. Именно такое масло и льют официалы.
Так я вам повторюю третій (чи четвертий) раз: на Т5 з допуском, здається, 507 "Автомир" лив універсальний Мобіл, який цього допуска не має (можу помилятися в номері допуску, але суть така).
Yea 21.11.2013 17:12 пишет: Так я вам повторюю третій (чи четвертий) раз: на Т5 з допуском, здається, 507 "Автомир" лив універсальний Мобіл, який цього допуска не має (можу помилятися в номері допуску, але суть така).