Услуга за услугу поведаю Вам о сегодняшнем состоянии Н-10 Стрий - Моршинське кільце 5 з 5 ще тримається болгарська дорога, в кожному селі знак 40. Моршинська обїздна - Лисовичі - до кінця львівської області - більш менш нормально тільки уважно в кінці обїздної на спуску дуже нерівна дорога. А так можна 90 їхати - можна і більше. Болехів і до Долини - трошки гірше проте всі проблемні місця залатані - відвертих ям нема - нерівності можна обїхати. Швидкість - 60 - 70 багато сіл дорога так собі. Уважно на мостах біля Гошівського монастиря. Долина - реально [*****] особливо в центрі на протязі 3-4 км дорога не латана ще з зими минулого року за долиною так собі можна знайти глибоку ямку!!! Долинські гірки трохи краще принаймі з трьох полос можна знайти одну по якій можна їхати швидкість 80-90 на суцільну лінію і рядність місцеві особливої уваги не звертають тому не нервуйтеся коли Вас не пропустять або коли побачите на свої полосі зустрічного Рожнятівський район - Креховичі краще 90 Брошнів - автобан - вважайте на рядність За Брошневом і до Калуша поганенько не раджу дуже розганятися так як в Болехові 60 -70 Калуська обїздна і до Франика більш менш нормально 90 можна їхати ям немає. бачив в Стрию на розвязці і при вїзді в Франківськ. Дорога приблизно 1,5 годин проте я дуже не спішив їхав 90 - нормально думав буде гірше. Самий жах це Долина треба перетерпіти. На моршинській обїздній місцями був гололід від суботнього дощу напевно. В Франику дороги не важні - особливо вул Галицька - центральна Якщо якісь питання задавайте завтра буду в онлайні і відповім
Тепер до Вас "Услуга за услугу" Ужгород - Перечин - Турка - Самбор підскажіть стан дороги в суботу їду!!!
від перевалу до Турки покриття практично відсутнє. Від Турки до Ст.Самбора - потихеньку. Ближче до Львова - трохи краще покриття, але в цілому - паскудне.
від перевалу до Турки покриття практично відсутнє. Від Турки до Ст.Самбора - потихеньку. Ближче до Львова - трохи краще покриття, але в цілому - паскудне.
Підтримаю. Ужгород-Перечин-В.Березний-Ужок - ще більш-менш. 70-90 можна їхати, далі тупо напрям. Яма на ямі. Я би туди не їхав взагалі
ramirus 05.01.2014 20:35 пишет: Позавчера тоже там ехал - дорога конечно хреновая, но в Долине несколько ям все же залатали. А где протокол то схлопотали?
Оболоня, на спуске в сторону Франковска. На парковке спрятались
А как сейчас состояние дороги? Так же интересует участок Долина-Выгода. Дальше как я понял дороги нет и не предвидится. Планирую посетить Н.Мизунь. Попить водички...