wurkit 26.12.2013 14:14 пишет: но это совсем не так. никого никуда не кидает и не выносит в поворотах. опасности зимой так же нет
Мені теж стала цікава дана дискусія, тому приєднаюсь до питання: де на звичайній дорозі пересічний може відчути всі переваги заднього приводу? Питаю без сарказму
Везде.
З питанням "Де?" ми вже розібрались, лишилось без відповіді питання "Яким чином?" І не забувайте, що ми все ще про пп в контексті Хдрайв гороримо, а не прадо чи уаза
Re: BMW купе или седан?(335 и 435). И задний или полный пр.?
[Re: wurkit] 27 декабря 2013 в 10:48
wurkit 27.12.2013 10:03 пишет:
Ganni 27.12.2013 02:28 пишет:
Не те слово - запитуєш про одну й ту ж модель з однією лиш відмінністю у вигляді додаткової тягової пари коліс у людини, яка судячи з постів на форумі має дуже добре розбиратичсь в цьому питанні, а тобі якимись мутними фразами побічно відповідають і постійно переходять на грубощі
к тебе это не относилось я же тебе ответил - попробуй и станет всё понятно
Я пробував (є досвід їзди на прокатній 3ці). І з точки зору типового сім"янина з родиною, донати на асфальті не крутивнічого такого не помітив, щоб мені стало все зрозуміло От мене дуже порадувало споживання при такій динаміці. Це є, тут знімаю перед баварцями шляпу. А чогось такого, щоб змусило мене віддати перевагу недоприводу над повноприводом, я не відчув. Тому й допитуюсь яким чином я, пересічний автомобіліст, маю відчути перевагу ЗП бмв над ПП бмв в штатних режимах. Я саме наголошую на словосполученні пересічний автомобіліст і штатний режим
[Re: Ganni] 27 декабря 2013 в 11:12
то якого ти задаєшь дурні питання ?
заряджені, купе - це не авто для пересічного, тим паче сімейного хочешь їздити з сім'єю не паритись звичайно тобі потрібен повний привід, але він так не їде, нема того драйву. ніхто не їздить у таких авто в штатному режимі
мало того може тобі буде комфортніше з квадро, 4матік чи інше я ж не знаю як ти їздишь
[Re: wurkit] 27 декабря 2013 в 11:44
wurkit 27.12.2013 11:12 пишет: заряджені, купе - це не авто для пересічного, тим паче сімейного хочешь їздити з сім'єю не паритись звичайно тобі потрібен повний привід, але він так не їде, нема того драйву. ніхто не їздить у таких авто в штатному режимі
Так ТС і є пересічний Звичайний пересічний, якому на п"ятому десятку стрельнуло в голову купити щось дійсно швидке. Але він від цього не стане Шумахером чи Феттелем. І тим паче (я дууууже сподіваюсь), що не почне їздити небезпечно для оточуючих (хоча фраза "ніхто не їздить у таких авто в штатному режимі" вселяє певні побоювання)
[Re: wurkit] 27 декабря 2013 в 12:06
Я бы выделил такие моменты
xDrive Машина немного выше и тяжелее Лучше старт при неидеальном покрытии дороги Как ни странно дает больше свободы неподготовленному водителю тк машина ведет себя предсказуемо; Особенно если сильно больше 300 лошадей.
RWD Дешевле Центр тяжести ниже (по крайней мере в М версии), как следствие лучше управляемость Открывает широкие возможности для фана, но это не для дорог общего пользования (имхо) Рискну предположить что неопытный водитель в течении продолжительного времени будет получать меньше фана тк первый же занос заставит подумать при следующем нажатии акселератора.
Итого я бы брал задний привод или если бюджет ограничен (350 дней в году задний будет как минимум не хуже иксдрайва) или если есть желание поездить на трек / научиться извлекать этот самый фан из заднего привод, или если "хочется попробовать!". В остальных случаях лучше полный.
[Re: wurkit] 27 декабря 2013 в 12:37
wurkit 27.12.2013 11:59 пишет: не перекручуй))
В якому місці перекручую?
п.с. до речі, поки що лише камрад markush дав найнаближенішу відповідь на моє питання (многие упиваются чистотой ощущений на руле и эта разница таки заметна даже в околоштатных режимах)
Ganni 27.12.2013 11:44 пишет: Так ТС і є пересічний
ага, просто каноничный эталон
Almazing 27.12.2013 11:44 пишет:
хочу заказать не большую, мощную машину, хочу этот больной мотор, который может дарить ощущения, а то спокойная езда без ощущение поднадоела. А8 3.2 FSI. 7.7 разгон до ста. Стало уже маловато, 100% беру БМВ. думал заказать новую А8, но...не интересно. живу на Лесе, Семьи нет. Катать в основном себя и девочек с ветерком.