autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумAutoua форум

Допоможіть оцінити мою Ланьку (+)

ChAO | V.I.P ****
16 сентября 2005 в 15:49
За скільки я міг би продати зараз свій Lanos S (темночервоний)? Куплений в КХРП в жовтні 2003-го. Пробіг зараз 33,5 ткм. На гарантію забив після ТО-1. Поставлена сигналка, магнітолка (піонер якийсь 5*** здається, віддає друг, свою соньку не віддам нізащо ), захист картера, ПТФ (підрульовий переключатель), 3-й стоп (сенсовський), амортизатори газомасляні (Kayaba від Зоріка), задні підкрилки. Зробив антикор (на другий день після покупки авто), шумоізоляцію, тонування, підігрів дзеркал. 2 повних (по 5 шт) комплекти гуми на рідних стальних дисках (зимова сава ескімо с3 і літня пассіо). Бортовий комп'ютер БК-22.

Поміняв масло в коробці на АРАЛ. Масло в двигун ллю АРАЛ 5W-50 (повна стинтетика).

З мінусів - трошки пом'яте днище і пробитий (залатаний) бак і невелика зірочка на лобовому. Ще є кілька незначних пордяпин.

Що скажете? За скільки можна реально продати?
illay@Zaбияка | Капитан Ловцов привидений *
шото все начали дружно Ланосы продавать
[Re: ChAO] 16 сентября 2005 в 15:56
не к добру это
ChAO | V.I.P ****
Re: шото все начали дружно Ланосы продавать
[Re: illay@Zaбияка] 16 сентября 2005 в 15:59
Чому? Просто хочу знати на, що я можу розраховувати якщо зберусь купувати нову мафимку . А якщо точніше то чи взагалі можу розраховувати на нову
aSa | V.I.P **
Наоборот (+)
[Re: illay@Zaбияка] 16 сентября 2005 в 21:19
Раньше у народа только на Ланос и хватало, а щас уже хочется и можется даже большего.
ЗЫ: у меня на стоянке - две тетки раньше ездили на одной Славуте, щас одна на Ланосе вторая на Лацетти - растет народ
ЗЫЫ: опять, же почти никто (ткните пальцем если кто-то вообще, окромя ДТПных) не продает Ланос потому что там с ним какието проблемы, содержать дороже чем продать (типа 20летнего корыта) как раз машины обычно веьсма в приличном состоянии, от новых отличаются тока цифрами на одометре ну и мелкими может жизненными ранками
Autoua.netФорумAutoua форум

Додаткова інформація
Модератор:

AlMat, moderator, Amateur 

1 користувачів і 93 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 1887