Повертав два рази посвідчення водія. В двох випадках,таке враження,нібито я відібрав,а тепер повертаю. Неблагодарна. це справа.А скільки ресурсів задіюеться.
саша саша 10.02.2014 14:46 пишет: Повертав два рази посвідчення водія. В двох випадках,таке враження,нібито я відібрав,а тепер повертаю. Неблагодарна. це справа.А скільки ресурсів задіюеться.
+1.Возвращал когда-то найденный техпаспорт - даже спасибо не сказали.Больше желания нет ...
Правильный тамагочи 10.02.2014 19:04 пишет: Знайшов ,повернув..
і шо-як і всі кажуть чи таки хоч подякували?
У людини горе-стрес. Гаманець був загублений за 120км від Киэва.Він валявся в багні(був дуже грязний).Там було П\водія та магазинні картки.Так сталося, що в момент коли я телефонувам "нещасному".,він "бухав"в ганделику повз який я проїзжав. Він вийшов,я йому віддав доки.Він був в шоці ,що так швидко.Пропонував "побухать",.я відмовився. Ось і все.брати гроші з "нещасного" навіть і не думав.Чисто сердечне дякую,дорожче за гроші. Моя дружина інколи говорить;--Твоя доброта мене "роздражае"
Правильный тамагочи 10.02.2014 19:04 пишет: Знайшов ,повернув..
і шо-як і всі кажуть чи таки хоч подякували?
У людини горе-стрес. Гаманець був загублений за 120км від Киэва.Він валявся в багні(був дуже грязний).Там було П\водія та магазинні картки.Так сталося, що в момент коли я телефонувам "нещасному".,він "бухав"в ганделику повз який я проїзжав. Він вийшов,я йому віддав доки.Він був в шоці ,що так швидко.Пропонував "побухать",.я відмовився. Ось і все.брати гроші з "нещасного" навіть і не думав.Чисто сердечне дякую,дорожче за гроші. Моя дружина інколи говорить;--Твоя доброта мене "роздражае"
так я таку подяку і мав на увазі. не кожне ж дякую грошима міряти плюс в карму гарантовано
Правильный тамагочи 10.02.2014 19:20 пишет: У людини горе-стрес. Гаманець був загублений за 120км від Киэва.Він валявся в багні(був дуже грязний).Там було П\водія та магазинні картки.Так сталося, що в момент коли я телефонувам "нещасному".,він "бухав"в ганделику повз який я проїзжав. Він вийшов,я йому віддав доки.Він був в шоці ,що так швидко.Пропонував "побухать",.я відмовився. Ось і все.брати гроші з "нещасного" навіть і не думав.Чисто сердечне дякую,дорожче за гроші. Моя дружина інколи говорить;--Твоя доброта мене "роздражае"