autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумВідео наших відеореєстраторів

На своем регике обнаружила запись дтп... Что делать?

На мітлі | читатель *
11 февраля 2014 в 12:01
Уважаемые форумчане, подскажите плз, как в таких случаях люди поступают
У меня на регистраторе зафиксировано мелкое дтп - первый перестраивался в правый ряд без поворотника, из-за этого второй его подсек, в итоге там у первого сбит с одной стороны передн. бампер, про остальное не знаю. Теперь думаю, нужно ли искать учасников, вдруг им это видео поможет при разборе, тем более что учасники, насколько я могу судить, по ценнику машин совсем разные, и неправа была, ИМХО, та машинка что дороже. Или не стоит и париться, дтп мелкое?

Сразу поясню - если б я не провтыкала момент аварии во время движения, обязательно остановилась бы и отдала запись сразу.
СергА | важничающий писатель ***
Re: На своем регике обнаружила запись дтп... Что делать?
[Re: На мітлі] 11 февраля 2014 в 12:04
случайно не вот это?
"прошу РЕПОСТ. ШУКАЮ СВІДКІВ ДТП (або запис реєстратора). ДТП відбулося в м. Київ, 10 лютого 2014р. (понеділок) о 18.30 на перехресті вул. Горького та вул. Федоріва (Голосіївський район). Сеат Кордобі, яка рухалась прямо, у другому зліва ряду, в*їхала в лівий бік Тойота RAV 4, яка рухалася по крайньому лівому ряду (і могла повернути виключно наліво). Постраждалих не було і ДАІ можна було не викликати, однак водій Тойоти відразу заперечив вину і, для її підтвердження, було викликане ДАІ. Натомість вони звинуватили постраждалого (автора цього посту), інкримінуючи, що це саме Сеат перелаштовувався і вдарив Тойоту. Крім того, ДАІшники дещо зфальшували схему ДТП (на жаль, автор це розуміє лише постфактум, підписавши), морально тиснули, що їх "задарма" викликали і звинувачували водія Сеат ще й словесно. Розумію, що моя справа надто дрібна, у порівнянні з проблемами країни, але, саме з огляду на це, прошу уваги інтернет-спільноти: винуватець ДТП і ДАІшники мають бути покарані за відверте фальшування. Тому шукаю доказів і прошу максимальний РЕПОСТ. Пишіть у приват або на адресу zfknapik@interia.pl. ДЯКУЮ за розуміння."
На мітлі | читатель *
[Re: На мітлі] 11 февраля 2014 в 12:18
На жаль ні. Дтп сталось сьогодні, 11.02.2014 десь близько 9 ранку, місце - де Новокостянтинівська розділяється, прямо вона переходить у другорядну Костянтинівську, вліво вона залишається головною, перетинається з Заводською і переходить у Межигірську, там ще заправка WOG якраз на перетині.
На мітлі | читатель *
[Re: На мітлі] 11 февраля 2014 в 12:31
Відео можна скачати тут http://files.mail.ru/AAE01A60E15045C9A76043F72CDB77CD

там 54 метри.
Учасники - шевроле АМ 9280 АХ, і машина, мені здається, із символом ягуара...
На мітлі | читатель *
[Re: На мітлі] 11 февраля 2014 в 12:37
Выше написала один, а номера той, что пошла вправо без поворотника не читаются, грязью заляпаны.
Юрий_M | member ***
[Re: На мітлі] 12 февраля 2014 в 12:31
На мітлі 11.02.2014 12:01 пишет:

Или не стоит и париться, дтп мелкое?

Не стоит заморачиваться, думаю ГЕЙцы и без видео справились бы в пользу Шевроле.
Учитывая состояния бампера Шевроле - дядька на ягуаре положил таксисту в карман Лесю+Тараса и на том и разъехались.
На мітлі | читатель *
[Re: На мітлі] 13 февраля 2014 в 23:48
Спасибо! буду надеяться что все именно так и закончилось ))
Autoua.netФорумВідео наших відеореєстраторів

Додаткова інформація
Модератор:

LordAmid, AlMat, BorisB, moderator 

0 користувачів і 12 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 2492