autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумКнига відгуків та пропозицій

Політичка. Може відкриєте вже?

pustelnyck | важничающий писатель **
18 февраля 2014 в 15:06
Або перестаньте теми переносити.
Форум створений для спілкування.
Зараз головні події в країні відбуваються в центрі Києва, люди хочуть обговорити ці теми, а адміни вперто переносять ці теми в політичку, в яку вхожі тільки обрані. Скільки можна?!

І взагалі, політичні події зараз - самі важливі. Їх обговорення перенести б в головний розділ. Інакше навіщо він створений?
Чому, наприклад, тема "Ярмарка на ул. Подлесной (Новобеличи, Киев)" достойна головного розділу, а обговорення подій, що потейціно стосуються кожного громадянина України, зносяться в політичку?!
Bambroid | R.I.P **
Re: Політичка. Може відкриєте вже?
[Re: pustelnyck] 18 февраля 2014 в 15:07
В сад и топку ту политичку..пусть висит в закрытом разделе. Если так неймется, обратись к администрации, пусть откроют тебе доступ.
pustelnyck | важничающий писатель **
[Re: Bambroid] 18 февраля 2014 в 15:18
Bambroid 18.02.2014 15:07 пишет:

В сад и топку ту политичку..пусть висит в закрытом разделе. Если так неймется, обратись к администрации, пусть откроют тебе доступ.

Думаєш, якщо проблему не обговорювати, її не буде?
Навіщо тільки мені доступ? Я хочу знати, що думають з приводу подій автоюашники, а не політичні тролі!
DRB | СуперСтар **
[Re: pustelnyck] 18 февраля 2014 в 15:20
Законы отменили (отмазка уже не катит ). Так чего политичку не открываете?
Bambroid | R.I.P **
[Re: pustelnyck] 18 февраля 2014 в 15:24
pustelnyck 18.02.2014 15:18 пишет:

Навіщо тільки мені доступ? Я хочу знати, що думають з приводу подій автоюашники, а не політичні тролі!

Кто хотел, уже давно там и обговаривают себе шо хочется..
BorisB | гроза таксистов *
[Re: DRB] 18 февраля 2014 в 15:32
http://forum.autoua.net/showflat.php?Cat=0&Number=8109787&an=0&page=0#Post8109787
UstiM | *** Адміністратор
[Re: pustelnyck] 18 февраля 2014 в 16:39
pustelnyck 18.02.2014 15:18 пишет:

проблема никуда не денется.

А насчет мыслей автоуашников - 96% во всех политических темах это срач все тех же "политических тролей", 4% - мнения автоуашников. Доступ в политичку это не проблема (как его получить информация есть)

И закрыта она, в том числе для того, чтоб по максимуму отсечь этих самых тролей.
Autoua.netФорумКнига відгуків та пропозицій

Додаткова інформація
Модератор:

moderator 

0 користувачів і 12 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 1372