autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумБесіди про бізнес

Втановленя Невеличкої Заправки на Скраплений Газ

О.Бендер | патриарх ***
26 февраля 2014 в 16:56
Взагалом,така ідея ,виникла досить давно.. .порадьте хто вкурсі справи....
Цікавить абсолютно все..
Кошторис,обладнання,документація необхідна,дозволи.регламенти по місцю...тощо..
Місце попередньо розглянуте обабіч Досить Жвавої траси.і поряд з невеликим Містом..заправок Конкурентів в радіусі 10 км є троє.. всі мережеві..Вог Та Газовик.. проте клієнти містечка що поряд,досить чутливі до ціни..реальна різниця мінус 10 коп,здатна привабити місцевих таксистів і всіх інших..
Обладнання самого балону з колонкою.в неті від 4300 ує.за самий простий модуль..зрозуміло що такий неварто мабуть розглядати..
Який бютжет необхідний,на базовий скромний варіант.. а саме-Балон з колонкою,Будка З оператором..підключення,і документація..дозволи і тп..
Яка рентабельність такого бізнесу,?яка маржа на літрі Газу?
Абсолютно всі поради будуть цінними..таяк питання лише на стадії розгляду доцільності..
Завчасно всім дякую за поради..
UA | IesuiT **
Re: Втановленя Невеличкої Заправки на Скраплений Газ
[Re: О.Бендер] 26 февраля 2014 в 17:05
сейчас самое время бизнес открывать, самое лучшее за всю историю Украины-)))
О.Бендер | патриарх ***
[Re: О.Бендер] 26 февраля 2014 в 17:09
Думати варто в будякому випадку,кошти під подушкою тримати теж неваріант.
Дотогож думаю,що з дозволами зараз трохи простіше буде..в звязку з певною наляканістю вимагачів хабарів за дозволи..
SergiyUA | 13й таксопарк ***
[Re: О.Бендер] 26 февраля 2014 в 17:17
О.Бендер 26.02.2014 17:09 пишет:

Дотогож думаю,що з дозволами зараз трохи простіше буде..в звязку з певною наляканістю вимагачів хабарів за дозволи..

С какого бодуна проще?

Нормы, требования и процедуру прохождения ни кто не менял и не отменял.
Схему "золотого мальчика" по монополизации украинского LPG ни кто пока не сломал.
О.Бендер | патриарх ***
[Re: SergiyUA] 26 февраля 2014 в 17:57
SergiyUA 26.02.2014 17:17 пишет:

О.Бендер 26.02.2014 17:09 пишет:

С какого бодуна проще?

Нормы, требования и процедуру прохождения ни кто не менял и не отменял.
Схему "золотого мальчика" по монополизации украинского LPG ни кто пока не сломал.

Невідміняв звичайно,але можливо вимагати незаконні платежі нетак ряно вимагатимуться на місці..
А можна детальніше про схему:))?
[Re: О.Бендер] 26 февраля 2014 в 18:03
О.Бендер 26.02.2014 17:57 пишет:

Невідміняв звичайно,але можливо вимагати незаконні платежі нетак ряно вимагатимуться на місці..

Так ведь только за деньги и решали некоторые из требований.
Потому как выполнять их ещё дороже.

В ответ на:

Если Вы не в курсе "клубной системы" от С.В. Курченко, то Вам рано думать о газовой заправке.
О.Бендер | патриарх ***
[Re: SergiyUA] 26 февраля 2014 в 23:18
SergiyUA 26.02.2014 18:03 пишет:

О.Бендер 26.02.2014 17:57 пишет:

Так ведь только за деньги и решали некоторые из требований.
Потому как выполнять их ещё дороже.

В ответ на:

Если Вы не в курсе "клубной системы" от С.В. Курченко, то Вам рано думать о газовой заправке.

Та я ж на мікроскопічні крихти лише можу претендувати..а не на частину ринку навіть Області..А про олігарха чув звичайно....існують якось ж приватні невеличкі заправки...томуй цікавлюсь перспективами можливого відкриття 1-2 невеличких заправочок..
[Re: О.Бендер] 27 февраля 2014 в 00:21
О.Бендер 26.02.2014 23:18 пишет:

Та я ж на мікроскопічні крихти лише можу претендувати..а не на частину ринку навіть Області..А про олігарха чув звичайно....існують якось ж приватні невеличкі заправки...томуй цікавлюсь перспективами можливого відкриття 1-2 невеличких заправочок..

Так вот именно маленькие под ним и стоят.
Практически ВСЕ без исключения.
По другому только газ собственной био добычи, или через третьи руки с жестокой наценкой.
ВЩ1983 | ЕGOист **
[Re: SergiyUA] 27 февраля 2014 в 13:49
SergiyUA 27.02.2014 00:21 пишет:

По другому только газ собственной био добычи, или через третьи руки с жестокой наценкой.

+100 к сказанному Серегой . Был свидетелем (это касалось моих хороших знакомых) как данная *сеть* технично и можно сказать быстро *съела* монополистов, не за один и не два года с трудом проросших в целом регионе, и в случае ЛЮБОЙ проблемы ложивших на всех ... с большой колокольни, т.к. были в чинах... В итоге погоны, ксивы и связи не помогли. Бодались, бодались с данными товарищами и бизнес свернули. И не думаю, что в + остались. Спустя пару лет других газовых заправок не вижу. Все поисчезали.
О.Бендер | патриарх ***
[Re: ВЩ1983] 28 февраля 2014 в 03:54
ВЩ1983 27.02.2014 13:49 пишет:

SergiyUA 27.02.2014 00:21 пишет:

+100 к сказанному Серегой . Был свидетелем (это касалось моих хороших знакомых) как данная *сеть* технично и можно сказать быстро *съела* монополистов, не за один и не два года с трудом проросших в целом регионе, и в случае ЛЮБОЙ проблемы ложивших на всех ... с большой колокольни, т.к. были в чинах... В итоге погоны, ксивы и связи не помогли. Бодались, бодались с данными товарищами и бизнес свернули. И не думаю, что в + остались. Спустя пару лет других газовых заправок не вижу. Все поисчезали.

Хм,дякую за інформацію..тепер і я пригадую.що років з 5 тому,одни з моїх знайомих таку заправку мав..але змусили його продати її комусь.він довго впирався але продав..
Autoua.netФорумБесіди про бізнес

Додаткова інформація
Модератор:

Рубан, moderator 

0 користувачів і 19 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 1786