Ну чого б фсб травило б за Україну?: "Из-за того, что Россия поведет войну с Израилем, я заберу земли у России и отдам ее земли Украине в начале тысячелетнего царства". В каждой стране, Бог оставляет безопасное место, для тех людей, которые покаются после того, как будет восхищение церкви. Бог дал мне этот сон и 4 видения, для того, чтобы те люди, которые покаются в период скорби, знали куда можно убежать. 100 млн. чел. погибнут в той области России которую Бог показал мне".
П.С. Щоб ізлаільтянин поїхав до раши, тим паче до Дагестану
Це фантастика, синку.
а хто ж це літає декілька разів на тиждень прямим рейсом?))
Ну то лоукостер, мабуть туристи літають з Дагестану на відпочинок, бо Європа для раши закрита.
Як би ізраільтянам був цікавий той напрямок, то туди б літав Ель Аль. Бо там інший рівень безпеки та свої правила посадки на борт літака. І маючи квиток Махачкала-ТельАвів можна не потрапити на борт, якщо ти не сподобався службі безпеки авіакомпанії.
П.С. Щоб ізлаільтянин поїхав до раши, тим паче до Дагестану
Це фантастика, синку.
а хто ж це літає декілька разів на тиждень прямим рейсом?))
Ну то лоукостер, мабуть туристи літають з Дагестану на відпочинок, бо Європа для раши закрита.
Як би ізраільтянам був цікавий той напрямок, то туди б літав Ель Аль. Бо там інший рівень безпеки та свої правила посадки на борт літака. І маючи квиток Махачкала-ТельАвів можна не потрапити на борт, якщо ти не сподобався службі безпеки авіакомпанії.
"В России нет свободы прессы, но в Германии она есть, хотя она и антиевангельская. Германия проиграла в двух мировых войнах и когда начнется конфликт против Израиля, она будет предупреждать людей вокруг, о том, что мы накануне ядерной войны..."
На сьогодні маємо:
"Міністр оборони Німеччини Борис Пісторіус закликає світ до нового менталітету в суспільстві перед лицем криз, подібних до кризи на Близькому Сході – на його думку, існує небезпека війни в Європі..."