autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Ganni | подсевший на форум ***
Re: KIA Ceed или ... ?
[Re: GreenMile] 28 марта 2014 в 12:59
GreenMile 28.03.2014 12:14 пишет:

Ganni 28.03.2014 02:23 пишет:

Якраз в фінансовому плані я дотримуюсь ще жорсткішої позиції - не можеш дозволити собі нормальне якісне безпечне авто? Ну то нафіг з пляжа прямо в гром.транспорт

Да, именно это у нас работать не будет. ЧТо делает народ, который не в состоянии купить новое безопасное авто? Правильно, создает топики на автоюа, какой хлам прикупить за 100 баксов. Если новые машины делать более недоступными - будет расти кол-во автохлама на дорогах

Такі люди будуть завжди.
По-друге, не потрібно з обов"язковості опції за 300-500 баксів робити вже хрін зна яке подорожчення. Найголовніше тут це грамотна політика, наприклад, чим безпечніше авто, тим менший відсоток в страховій (як в Британії) чим "зеленіше" авто, тим менший збір як в Швеції, де авто по типу Пріусів і БлуМоушнів різних на перші кілька років взагалі звільняються від сплати дорожнього збору (чи як воно там у них називається) Знову ж таки, створити умови щоб хлам був банально незручний і невигідний - знаю, що в Швеції старі авто можуть змушувати ледь не кожні півроку проходити інспекцію, плюс значно вищі екологічні акцизи і так далі. І ви не зчуєтесь, як народ сам почне свій вибір формувати правильно з огляду на такі стимули.

GreenMile 28.03.2014 12:14 пишет:

Ganni 28.03.2014 02:23 пишет:

Угу, давайте спочатку лікувати старих, а молодь почекає В мене такі фрази викликають когнитивний диссонанс А що заважає це поєднувати?

Объединять не мешает, мешает то, что я чуть выше написал, не сработает у нас европейский метод

Поки що це лише Ваша думка проти моєї
boyko_s | V.I.P *
Re: KIA Ceed или ... ?
[Re: Sashok_Accent] 28 марта 2014 в 13:37
Sashok_Accent 28.03.2014 10:17 пишет:

а закрыть центральные дефлекторы нельзя?

Можно, и я, скорее всего, так и буду делать. Но в руководстве написано, шо в автоматическом режиме это делать не рекомендуется. Короче, придет жара, будем разбираться.
Додаткова інформація
Модератор:

AVB, Yorc, Stor, moderator, BorisB 

1 користувачів і 123 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 17447