swap22 20.09.2024 18:49 пишет: тут більше цікавить, як це виглядає з юридичної точки зору. Якщо з початком війни Україна заборонила всім пасажирським літакам літати над своєю територією. То невже якісь країни нехтують цим правилом?
Раша і нехтує. Спеціально шоб нехтувать вони аж кілька авіакомпаній зареєстрували. Накладайте на ті авіакомпанії скільки хочте санкцій, за межі подконтрольної раші території ті літаки ніколи не вилетять.
Drunkard 24.09.2024 15:01 пишет: Накладайте на ті авіакомпанії скільки хочте санкцій, за межі подконтрольної раші території ті літаки ніколи не вилетять.
Судячи з карти польотів - російські компанії ганяють свої літаки не тільки в Турцію.
BorisB 24.09.2024 15:45 пишет: Вітя шось в тебе з флайтрадаром пороблено
Не знаю, зараз той літак показує взагалі над Каспієм, пролетів над Грузією. Незрозумілі маневри для польоту на Мінськ. Напевно рашисти так перевіряють свої засоби РЕБ.
Схоже на те, що так тестують засоби РЕБ. То білоруський літак начебто залетів на нашу територію, то їх і русняві пасажирські літаки начебто через Крим і інші окуповані території пролітають, а потім зникають з радарів і з'являються в іншому місці, за сотні кілометрів від попередньої локації. До чого готуються? До дуже масованої атаки дронами та ракетами?
Storag 02.10.2024 18:01 пишет: Схоже на те, що так тестують засоби РЕБ. То білоруський літак начебто залетів на нашу територію, то їх і русняві пасажирські літаки начебто через Крим і інші окуповані території пролітають, а потім зникають з радарів і з'являються в іншому місці, за сотні кілометрів від попередньої локації. До чого готуються? До дуже масованої атаки дронами та ракетами?
А чому тільки на поодинокі літаки впливає РЕБ? І нашо той РЕБ в зоні руху комерційних літаків?
Я ж написав - тестують. А щоб не звертали уваги на це, то на деяких напрямках тестують і не на кожному літаку, а тільки на комерційних або учбових. Щоб підозри не виникало. Така моя думка.