Якщо ближче до суті - є бажання почати активну торгівлю цими матеріалами. Ну і всякими супутніми заодно. Є ділянка землі в правильному місці, де можна обладнати склад-магазин.
І запропонував мені цей дядько зайнятись організацією торгової площадки. Я нормальний управлінець і продавець, але я поганий будівельник. І якщо в способах організації процесу в мене є певне бачення, то я слабо уявляю асортимет тої площадки.
Звичайно основа зрозуміла. Дерево для даху і не тільки для даху. Здається що металочерепиця і похідні - але товар насправді індивідуальний і заказний, і мені не до кінця зрозуміло як його продавати. Ще є гарний вихід на облицювальний камінь.
І на тому моя фантазія закінчується, потрібні підказки від знаючих людей.
В першу чергу - що потрібно продавати паралельно з профільними товарами. Де шукати гуртовий збут, яка реклама ефективна в цій галузі? Потрібно почитати якоїсь аналітики, наразі нічого толкового не знайшов, всю інформацію приходиться збирати по крихтах і робити свої висновки, мабуть не завжди вірні.
Я розумію що не треба займатись тим, в чому не розбираєшся - але розглядаю питання швидше зі сторони організації процесу.
Камради, буду радий будь-яким толковим порадам і фантазіям на тему асортименту
Змінено Tourist (19:08 21/03/2014)