Тільки Легіон проводив повноцінні вишколи, збройові, тактичні, тактмед і т ін. Працювали над законом про нацспротив. Більшість на війні. Саме це тут мається на увазі, але тактикульні стрільці по картонках докуплять набоїв 12 калібру і тушонку у схрон, для «захисту» своєї сраки, а не країни.
Опитування “Як ви ставитесь до володіння українцями зброєю” у застосунку ДІЯ виявилось імітацією народовладдя. Депутати не внесли правки в Закон про зброю, а МВС заблокувало ухвалення закону обмежившись запровадженням Єдиного Реєстру Зброї (ЄРЗ).
octob 16.05.2023 08:41 пишет: Тільки Легіон проводив повноцінні вишколи, збройові, тактичні, тактмед і т ін. Працювали над законом про нацспротив. Більшість на війні. Саме це тут мається на увазі, але тактикульні стрільці по картонках докуплять набоїв 12 калібру і тушонку у схрон, для «захисту» своєї сраки, а не країни.
Мені можна не пояснювати, що таке Легіон і чим він займався.
А про "тактикульних стрільців" - хто це? Ті що на початку поїхали захищати кордони Закарпаття? А потім повернулися до своїх основних справ... унеможливлювати спротив, кошмарити волонтерів, кришувати рекет, рейдерство, наркоторгівлю... Це ти про них?
Amateur 26.04.2023 07:37 пишет: нажаль (для психікі і зараз нащастья для оборони країни) людей, які свідомо нажимають на гачек зараз навіть не тисячі, це практично всі, хто побував на нулі, особисто мені здається, що їх вже навіть не десятки тисяч. Нажаль після війни, як це не прикро казати - всі вони клієтни псіхіатрів, а хто з них пройде реабілітацію? Мені здається не багато. Ще у мирні часі в нас вистачало випадків застосування зброї, навіть у дорожніх конфліктах, в кабаках але це був кріміналітет, п'яні судді чи депутати, а після війни до них буде "добавка", та випадків зройних розборок явно не зменьшиться, натомість "якість" нападників значно виросте. ІМХО звичайно.
Amateur 26.04.2023 07:37 пишет: нажаль (для психікі і зараз нащастья для оборони країни) людей, які свідомо нажимають на гачек зараз навіть не тисячі, це практично всі, хто побував на нулі, особисто мені здається, що їх вже навіть не десятки тисяч. Нажаль після війни, як це не прикро казати - всі вони клієтни псіхіатрів, а хто з них пройде реабілітацію? Мені здається не багато. Ще у мирні часі в нас вистачало випадків застосування зброї, навіть у дорожніх конфліктах, в кабаках але це був кріміналітет, п'яні судді чи депутати, а після війни до них буде "добавка", та випадків зройних розборок явно не зменьшиться, натомість "якість" нападників значно виросте. ІМХО звичайно.
І до чого це? Те, що влада не дасть людям право на самозахист - це вже і без клименко ясно, те що на руках повно не легальної зброї - це вже і без клименко ясно. Клименком ІМХО влада зробила крок назад у цьому питанні, якщо Млнастирский встиг щось наобіцяти ( ще велике питання ци спробував би він це "щось" реалізувати), то Клименко навіть не дав задню, він проста повернувся у ті часи, коли це питання навіть не розглядалися та "я вам нічого не винний".