Краще питати на сайтах найофманів ( профільний форум ). На перший погляд - проблеми можуть бути, хоча на сайтах продаванів написано, що до холодної зброї не належить ( осьо ).
Gris. 02.04.2014 10:43 пишет: камради, хтось купував ножики з США? таможня пропускає? мну не повяжуть як терориста і екстреміста якщо я таку шаблюку прикуплю?
гарантии никто не даст что взбредет в голову нашей доблестной таможне
Eugene_S 20.10.2014 10:37 пишет: ну как, удалось ли нож привезти? я вот задумал мультитул купить, вроде бы не ХО, но кто его знает, как наша таможня себя поведет
Саме того ні. жаба придушила. Зато з Китая успішно приїхали і ніж, і мультитул. правда там не така сабля... Мультитул думаю пройде без проблем.
Gris. 02.04.2014 10:43 пишет: камради, хтось купував ножики з США? таможня пропускає? мну не повяжуть як терориста і екстреміста якщо я таку шаблюку прикуплю?
тю.... на Борщагівці таких залізяк хоч відро бери, ну може написано буде не так як на малюнку тому.
такой ножик в розетке 1500 грн стоит. смысла тянуть из-за бугра нет никакого.