Researcher 23.01.2024 14:53 пишет: Для мене в 5му основний мінус, що він нереалистичний зовсім. В попередніх ти прям відчуваеш напругу, а тут все трохи пластикове, напівгра якась.
Бо актори не правильно підібрані. Не одного актора, хто грав би нормально, емоцій немає. Ще і головна акторка, страшко. Жодного плюса.
Ну я би сказав так, початок сезону дуже ок, а в кінці вони налажали, так. Закінчення уже розчарувало, порівняно з початком. Навіщо того ірландця приплели - взагалі незрозуміло. Поки що 1-2 сезони - неперевершені. Але п'ятий значно кращій за минулий сезон.
Researcher 23.01.2024 14:53 пишет: Для мене в 5му основний мінус, що він нереалистичний зовсім. В попередніх ти прям відчуваеш напругу, а тут все трохи пластикове, напівгра якась.
Бо актори не правильно підібрані. Не одного актора, хто грав би нормально, емоцій немає. Ще і головна акторка, страшко. Жодного плюса.
Помилявся. Це не актори, актори це як наслідок бездарності режисера. Чи хто там це лайно писав?
Stargazer 24.01.2024 13:47 пишет: Ну я би сказав так, початок сезону дуже ок, а в кінці вони налажали, так. .
Так і є, до зустрічі з поліцейським автомобілем, все було нормально. Аж поки, поранений коп не почав вдивлятись в темноту посеред заправки, не вистачало фрази "тут є хто небудь?". мені 3 сезон краще, чим цей. Звісно що не вау. Але біліберди немає як тут.
Ну там є дивні речі. От нахіба і до чого в 2-му сезоні натяки на інопланетян?
В ответ на: «Ну, это была часть момента», — продолжил Хоули. «После Вьетнама и политическая паранойя, и теории заговора достигли вершины — с Уотергейтом; такое ощущение, что люди на каком-то уровне чувствуют себя параноиками».
«Если вы посмотрите на устройство интернет-исследований, то увидите, что в 70-х годах в Миннесоте произошел инцидент с военнослужащим штата и НЛО, который мне показался интересным», — добавил Хоули. «А потом Джоэл и Итан [Коэн] включили некоторые из этих визуальных эффектов в «Человек, которого не было». Там определенно был бегун с НЛО».
ну наприклад перший і другий донькою і батьком Солверсонами - шерифами, це саме просте ))). Погугли - в інеті розбирають пасхалки сезонів Фарго, їх багато.
Подивився 5-й сезон,чудовий на мій погляд,від першої до останньої хвилини-все супер! Дуже висока планка,навіть не знаю,чи є сенс відразу починати дивитись Справжній детектив з Фостер…