catkoua 20.04.2014 20:39 пишет: білий довгий знайшов. імітаційний звуковий патрон для ракетниці
Производство Чехия,на растоянии 70метров от точки отстрела,происходит хлопок и облако белого дыма,видное и слышимое с растояния 2км.на открытой местности
Так же есть и с газовой гранатой. Т.е. на тех же 70 метрах хлопок и облако слезоточивого газа. Маркировкой по моему только отличаются.
Storag 23.04.2014 10:29 пишет: И чо? На том фото можно все это разглядеть? ТС вообще написал про 12к.
И ничо.
Витя, я отвечал в ветку всем, а не тебе лично, коварно планируя подрывать чей нибудь авторитет. Я вообще не охотник, мне птичек жалко. Я по рыбе если что выступаю. )
нарорд ви офігіли? я нічого не продаю і ті патрони на фото не продаються. взагалі то це патрони які предявили журналістам що типу їх сепарати відібрали в "правого сектора" під час перестрілки біля словянська. а я помагаю це спростувати одній добрій людині яка потім просвітлить очі іншій добрій людині але вже на міжнародному рівні.
kkk_GAZ240 23.04.2014 16:57 пишет: так-бі сразу и сказал. Патроні к ракетнице - оборот на украине свободній.
зразу не сказав бо тут не політічка. тільки от ракетниці ніде з тими патронами не знайшли. тому поки була связка патрон до ракетниці (який типу і з гладкостволу можна відстріляти) і папковий патрон 12к якого валом мішками всюди то не було предмету для розмови. а коли виліз резиновий патрон 4 калібру для відстрілу з омонівського кс-23 в связці з патроном до ракетниці з уточненням що він таки 4 к і може бути відстріляний з того кс-23 (а не 12к) - зразу появився предмет розмови.
Не так давно видел в продаже так называемый "супергусь" - болтовик 4 калибра. Однозарядный. Продавцы утверждали что гуся можно сбить на высоте до 200 м. Там один ствол был длиной около метра Так что найти можно при желании. Еще видел подобное то ли 10 то ли 8 калибра.