Ganni 07.05.2014 12:33 пишет: Я вважаю, що пом"якшувати умови потрібно ВИНЯТКОВО для екологічних авто. Ну там Пріуси різні, Ніссани Ліфи, з дорогого сегменту різні Тесли, Фіскери. Можна навіть класичні ДВСні авто, але з найменшими викидами (за ЕСівською класифікацією це категорія А та А+). А для корчів, та ще й великооб"ємних (як тут запропонували від 3л і вище), нафіг
Для мечтателей.
Вы в Украине, в которой 1. средний возраст автомобиля 17 лет 2. уровень платежеспособности населения был невысокий, а теперь- так и подавно. 3. специфическое качество топлива, аналогично, но еще хуже- дорог и всего, что с ними связано. 4. влияние факторов выше и других ведет к невысокому качеству сервисного обслуживания и техсостояния авто. 5. довольно высокий уровень аварийности, крайне высокий уровень жертв.
Автомобиль в 21-м веке не должен быть роскошью, атрибутом "элит". Это часть бизнеса, коефициент мобильности. Его наличие, его качество, его состояние тесно связаны с экономикой страны.
Считаю безумием, опасным безумием оставлять нынешнюю коррупционную схему. Заградительные поборы должны быть убраны для автомобилей возрастом до 10-12 лет лет. Думаю, для автобусов также необходимо ставить этот вопрос,- ярко смотрятся гнилые 3-х летние БАЗы, Богданы, ЛАЗы, ПАЗы.
Для авто больше 15 лет можно при этом вводить доп. коефициенты при ГО-страховании, стимулируя омоложение автопарка.
Поверьте, новый Ланос без подушки и АБС не безопаснее 10-летнего Опеля (в ухоженном состоянии).
І що Ви хотіли цим мені сказати? Що в суспільства немає грошей на нові якісні автомобілі, котрі відповідають останнім еконормам? Ну то "нахрін з пляжу" - марш в метро/тролейбус Я це постійно кажу, це моя чітка позиція. В приклад можу навести свою родину - як на початку кризових 90-х продали Жигуль, так лише через 15 років придбали заміну у вигляді нового авто, коли вже статки дозволяли. А до того часу користувались громадським транспортом і не дзижчали з цього приводу
А Ланоси без АБС і подушок в нас робляться винятково для потурання таким як Ви - інакше ці одоробла вже давним-давно перестали б випускати. Або ж модернізували згідно західних стандартів безпеки і екологічності
Hiss 21.05.2014 10:53 пишет: я так понимаю 15 лет копили на новое авто? вы считаете это нормальным?
Боже упаси! Я навпаки, таких унікумів вважаю несповна розуму - авто не має коштувати більше одного (ну максимум двох) річного доходу родини. Інакше це може спотворити сімейні цінності (є приклади)
Hiss 21.05.2014 10:53 пишет: я так понимаю 15 лет копили на новое авто? вы считаете это нормальным?
Это называется "из грязи в князи". Ситуация типичная Где-то хватнул и уже начинает рассказывать "нищебродам" как и чем они отличаются от него
Починається До чого тут "понти" і "ніщебродство"? Ще раз, тема про бажання відміни акзизу при розмитненні старих корчів. Так, я проти. Я ЗА те, щоб відмінили акзиз на Поло1.2тді блумоушн, щоб відмінили акциз на Ніссан Ліф, щоб відмінили акциз на гібридні Пріуси і Ауріси, щоб відмінили акциз на лінійку моделей Рено Z.E. - грубо кажучи, на всі автомобілі, рівень викиду яких вкладається в європейську категорію А і А+.
Это называется "из грязи в князи". Ситуация типичная Где-то хватнул и уже начинает рассказывать "нищебродам" как и чем они отличаются от него
Починається До чого тут "понти" і "ніщебродство"? Ще раз, тема про бажання відміни акзизу при розмитненні старих корчів. Так, я проти. Я ЗА те, щоб відмінили акзиз на Поло1.2тді блумоушн, щоб відмінили акциз на Ніссан Ліф, щоб відмінили акциз на гібридні Пріуси і Ауріси, щоб відмінили акциз на лінійку моделей Рено Z.E. - грубо кажучи, на всі автомобілі, рівень викиду яких вкладається в європейську категорію А і А+.
когда лет 12 назад можно было растаможить авто с 2,0л двигателем за 1500-2000 баксов очередь за свежими авто из Германии из покупателей НЕ стояла, все предпочитали лазить по автобазару и высматривать "растаможенные" через Волынь перебитые-перекрашенные варианты.. Растаможку хоть сколько не поставь, а будут волать что дорого.. а шо, стране зарплаты есть по 100-200 евро в месяц... Машина для хохла это как покупка титула, из грязи в князи
- только стоят эти авто совсем немало. А все это время все окружающие будут развозить товары, ездить на работу, перевозить пассажиров на том, чему более 17 лет. Вам, любимому, будет комфортно? Воздухом чистым дышать будете? В пробке из-за закипевшего стоять не будете? Полуось от встречной ГАЗели не вылетит в лоб? А при ДТП БАЗ не сложится в гармошку? - пардон, ну да, в нем будут ехать недостойные нищеброды, а не Вы и Ваши родственники.
- только стоят эти авто совсем немало. А все это время все окружающие будут развозить товары, ездить на работу, перевозить пассажиров на том, чему более 17 лет. Вам, любимому, будет комфортно? Воздухом чистым дышать будете? В пробке из-за закипевшего стоять не будете? Полуось от встречной ГАЗели не вылетит в лоб? А при ДТП БАЗ не сложится в гармошку? - пардон, ну да, в нем будут ехать недостойные нищеброды, а не Вы и Ваши родственники.
Скільки жовчі з усіх щілин Що саме цікаве, я і вся моя родина майже щодня користуємось метрополітеном, зате варто озвучити тезу "не вистачає грошей на нормальне авто, а не старий корч? пересідай на гром.транспорт", одразу всі починають кидатись обрАзами з явним підтекстом соц.нерівності Ну да, раз є гроші на нове авто, однозначно накрав у бідного населення
Я дійсно не розумію, чому я можу 15 років спокійно обходитись без автомобіля, а хтось має смердіти щодня на старому корчі. Невже дійсно комплекси "ніщебродів"? А ну да, я ж забув - у нас на дорогах їздять одні таксисти і перевізники, для яких колеса просто життєвонеобхідні
Тому ще раз поясню мій посил одним простим прикладом для тих, кому комплекси соц.нерівності замилили очі: я НЕ проти того, щоб людина, яка не може собі дозволити купити нове чи трохи б\у авто тут у нас, за пару тисяч євро привозила сюди 4-5-річне авто з низькими викидами в атмосферу - або це якісь гібриди (наприклад, Пріуси різних поколінь), або спец-версії по типу greenline(Шкода), bluemotion(Фолькс), efficientdynamics(БМВ), blueЕfficiency(Мерс) тощо. Але я категорично ПРОТИ, щоб за ті ж самі гроші людина гнала сюди 10-15-річного мастодонта з необ"ємним розміром двигуна бо це ж типу престижна тачіла. Так ясно? І в мене є сильне передчуття, що якщо перешкоду у вигляді акцизу знімуть, ми просто потонемо в тому хламі, який колись дуже давно йменувався статусними автомобілями Але Ви можете спробувати мене переконати в протилежному
Тому ще раз поясню мій посил одним простим прикладом для тих, кому комплекси соц.нерівності замилили очі: я НЕ проти того, щоб людина, яка не може собі дозволити купити нове чи трохи б\у авто тут у нас, за пару тисяч євро привозила сюди 4-5-річне авто з низькими викидами в атмосферу - або це якісь гібриди (наприклад, Пріуси різних поколінь), або спец-версії по типу greenline(Шкода), bluemotion(Фолькс), efficientdynamics(БМВ), blueЕfficiency(Мерс) тощо. Але я категорично ПРОТИ, щоб за ті ж самі гроші людина гнала сюди 10-15-річного мастодонта з необ"ємним розміром двигуна бо це ж типу престижна тачіла. Так ясно? І в мене є сильне передчуття, що якщо перешкоду у вигляді акцизу знімуть, ми просто потонемо в тому хламі, який колись дуже давно йменувався статусними автомобілями Але Ви можете спробувати мене переконати в протилежному
не забувайте ще про "первинну реєстрацію", якою можуть компенсувати акциз чи мита. Формально не відноситься до податків (якщо треба перед міжнародними організаціями типу СОТ звітувати), але є загороджувальним бар"єром для імпорту таких "мастодонтів".