Меряется и по полям и по нарезам. Оба метода правильные. В итоге получаем что калибр .22 могут обозначать 5,6 или 5,45 или 5,56 мм, иногда даже пишут 6 мм...
Manson 05.05.2014 13:51 пишет: Позвонил - «Тavor 21» нет и не предвидится.
в кінці травня заїжджає партія таворів на завод ціна від 50 кгрн тільки через магазини. переробка мінімальна. сцуко чекати довго буду нше шукати.
пс. до речі 30 квітня подзвонив людям за місцем прописки і вже сьогодні за тиждень часу виїхала новопоштою зеленка дозволу на нарізняк. пакету документів що лежить в дозвільному на існуючу зброю їм вистарчило тільки фотки електронкою скинув. єдине що спитали чи робити дозвіл на гранатомет сказав поки ні. так що хто хоче той здобуде.
короче обкатав сьогодні кучу магазинів - з нарізних напівавтоматів тільки пара маяковських калашів в ібісі на бульварі лесі. більше ніде нічого нема і не передбачається. світ зброї на соломянській закрився, в хадсоні на туполєва чекають місяць передоплачені z-15. в стволі на голосіївській нема нічого. за aug всі сміються кажуть самі шукають і ціна стартує вже від 50кгрн. взагалі .223 калібру нема нічого а 7.62 не хочу. зато з помпами жодних проблем і від мєлкашок просто ломляться прилавки. і от тепер хз що робити.
catkoua 08.05.2014 14:47 пишет: короче обкатав сьогодні кучу магазинів - з нарізних напівавтоматів тільки пара маяковських калашів в ібісі на бульварі лесі. більше ніде нічого нема і не передбачається. світ зброї на соломянській закрився, в хадсоні на туполєва чекають місяць передоплачені z-15. в стволі на голосіївській нема нічого. за aug всі сміються кажуть самі шукають і ціна стартує вже від 50кгрн. взагалі .223 калібру нема нічого а 7.62 не хочу. зато з помпами жодних проблем і від мєлкашок просто ломляться прилавки. і от тепер хз що робити.
в ибисе на кардачах пару дней назад было два кольта: М16 и М4.
catkoua 08.05.2014 14:47 пишет: короче обкатав сьогодні кучу магазинів - з нарізних напівавтоматів тільки пара маяковських калашів в ібісі на бульварі лесі. більше ніде нічого нема і не передбачається. світ зброї на соломянській закрився, в хадсоні на туполєва чекають місяць передоплачені z-15. в стволі на голосіївській нема нічого. за aug всі сміються кажуть самі шукають і ціна стартує вже від 50кгрн. взагалі .223 калібру нема нічого а 7.62 не хочу. зато з помпами жодних проблем і від мєлкашок просто ломляться прилавки. і от тепер хз що робити.
в ибисе на кардачах пару дней назад было два кольта: М16 и М4.
Manson 05.05.2014 13:51 пишет: Позвонил - «Тavor 21» нет и не предвидится.
в кінці травня заїжджає партія таворів на завод ціна від 50 кгрн тільки через магазини. переробка мінімальна. сцуко чекати довго буду нше шукати.
пс. до речі 30 квітня подзвонив людям за місцем прописки і вже сьогодні за тиждень часу виїхала новопоштою зеленка дозволу на нарізняк. пакету документів що лежить в дозвільному на існуючу зброю їм вистарчило тільки фотки електронкою скинув. єдине що спитали чи робити дозвіл на гранатомет сказав поки ні. так що хто хоче той здобуде.
Я дико извиняюсь. А что у нас дают дозволы на гранотометы?
МиД 08.05.2014 16:49 пишет: Я дико извиняюсь. А что у нас дают дозволы на гранотометы?
Делают. Есть такая охота с гранатометами.
так в нас вже он на танках народ зажигає вільно не то що з гранатометами. а дозвіл на гранатомети дійсно існує і його видають. називається повістка в воєнкомат. насправді це була шутка юмора яка показує наскільки змінилось відношення до людей що хочуть захищати себе та інших.
catkoua 08.05.2014 14:47 пишет: світ зброї на соломянській закрився
Налякала вивіска "закрито на переоблік"? Треба набрати номер Саші - двері чарівно відкриються. Його мобільний прямо на головній сторінці сайту. Можливо ще вдасться попасти на червневий Z15 Basic нової поставки за $2300 і це буде оптимальним варіантом.
catkoua 08.05.2014 14:47 пишет: світ зброї на соломянській закрився
Налякала вивіска "закрито на переоблік"? Треба набрати номер Саші - двері чарівно відкриються. Його мобільний прямо на головній сторінці сайту. Можливо ще вдасться попасти на червневий Z15 Basic нової поставки за $2300 і це буде оптимальним варіантом.
от блін а я стукав-стукав - зранку наберу якшо получиться з мене пиво