там дорога, нема чого підниматися, на відміну, наприклад Хуста.
я навіть у зимку туда заїхав
В Хусті добряче на свої двох треба підійматись А Кременецький замок просто створений для того, щоб машиною туди заїхати)
так і є, а я з вагітною (8 міс.) дружиною на Хуський піднявся за 2 години пішки з самого низу. Да і багато таких замків було де пішки по де кілька годин уже з малою штурмували Наприклад самий високий замок Львівської обл., замок Гербуртів після спроби заїхати на авті відірвало задній бампер і потім 2 години пішки всеж таким ми його взяли
так і є, а я з вагітною (8 міс.) дружиною на Хуський піднявся за 2 години пішки з самого низу. Да і багато таких замків було де пішки по де кілька годин уже з малою штурмували Наприклад самий високий замок Львівської обл., замок Гербуртів після спроби заїхати на авті відірвало задній бампер і потім 2 години пішки всеж таким ми його взяли
я десь читав про вашу подорож з дитиною по Вінницькй області здається - 5 чи 7 днів, вже не пам"ятаю)) Добрчяе сім"ю натренували, в мене дружина після другого дня вже починаю бунтувати в дорозі, що багато їздимо)
я десь читав про вашу подорож з дитиною по Вінницькй області здається - 5 чи 7 днів, вже не пам"ятаю)) Добрчяе сім"ю натренували, в мене дружина після другого дня вже починаю бунтувати в дорозі, що багато їздимо)
Винницька обл. це кландайк на палаци. У мене по ній було багато мандрівок, одного разу з запланованих 3х днів вийшло 5, дуже багато що можна знайти.
Доречі по темі Збараж
якось цього року стало не дуже цікаво, нема куди і поїхати вже думав цього року ще раз про Криму проїхатись, але вже не доля на півдні особливо нічого немає, та і зараз вже ....