ТС,а чего не рассматриваешь короллу и пежо 408? ПС я бы на твоем месте выбирал меж дизельными цидом и астрой.Мне кажется за 260 штук у этой парочки нет конкурентов
Киа и Хюндай правильные корейцы. Друзья "злі рти" на чем ездят? Мы тут все авто раскритиковать можем и страху нагнать. Если нравится бери смело. Продать потом несложно если авто будет в нормальном состоянии. Я Акцент 2006 г. выпуска в конце 2008 выставил на продажу на автобазаре во вторник и в субботу сделку уже оформлял. Звонком было достаточно.
та подобається він мені в салоні вже був - щупав багажник підходить теж кредитні умови на відміну від Рапіда навіть кращі в якомусь сенсі
давайте ще більше позитивних відгуків і він мій
так а яких тобі позитивних - дизель там хороший, почитай, десь був звіт Громозеки про 200 тисяч на дуже схожому дизелі на Хюндай Матріксі
Ходову вроде вдосконалили в порінянні з минулим Сідом.
Ну і я цей-го, корейцелюб, тож він мені упереджено-подобається В мене історія з кореськими машинами досить успішна, 183 000 на Акценті, і ось 92 000 на Чераті. Черата тільки ось недавно зрбила каку - потекла охолоджуюча рідина з прокладки блоку. Чого - чорт його знає, більше я ні в кого таких проблем не нагуглював. Рапід в порівнянні з ним - ІМХО дуже сумний.
Ну і після продажу Мегану - продаж корейця для тебе не буде проблемою
Он у камрада Пфыр дизельний Сід універсал з автоматом. Попитай його
продаж авто як і очікувалось проходить досить вяло є деякі пропозиції обміну з моєю доплатою в основному всяке "ге", але сьогодні запропонували субарик 2008 універсал з доплатою 7650 хто що скаже по цьому приводу, чи вартує це замість ceed-а чи rapid-а?
GAZok 02.06.2014 23:23 пишет: продаж авто як і очікувалось проходить досить вяло є деякі пропозиції обміну з моєю доплатою в основному всяке "ге", але сьогодні запропонували субарик 2008 універсал з доплатою 7650 хто що скаже по цьому приводу, чи вартує це замість ceed-а чи rapid-а?