Доброго дня колеги!
Взяв недавно Fusion 1,6, 2010 року, механіка, пробіг майже 100 тис, у знайомого, він продавав бо виїхав за кордон. "Авто безпроблене взагалі, все працює, все робоче!" - ну я і повірив, перед покупкою на СТО не їхали, тимбільш знайомий.
Виявив через деякий час (потік сальнік півосі правий, робив заміну, заодно і масло в коробці замінив), що передня стойка права замінена, а ліва - рідна. Причому замінена на Каябу Джі, яка є більш жорсткою чим рідна... Від того, що не однакові передні стойки, як сказав майтер на СТО, нерівномірне навантаження і на задні..а так як навантаження йде по діагоналі, то і задня права стойка починає бачу стукати об кузов на ямках коли в салоні 4 чол сидить, або навіть і без них інколи постукує..таке відчуття що там взагалі колесо до балки прикручене..і вже бачу масло колись плювалось, бо є слід, хоча зараз і сухо. Майстер сказав, що на ній ще можна їздити, вона ще працює, але ...
1) Які стойки ставити , щоб не гупало як мішком з *імном на ямах? І більш-менш і їзда комфортна і при навантаженні я не їздив зі стуком об кузов? Рідні дуже кусаються по цінам, чи є хороша лаьтернатива як по ціні, так і по якості, бо не сказав би я що рідні мягкі і не стукають.
2) Майстер сказав, що це авто не сильно любить нагрузки, тобто максимум 4 чол і ручна поклажа в багажник, наскільки це правда? бо якось смішно, ще такого не чув, але при навантаженні стукає ходова дуже об кузов.