Періодично із магнітоли (але це точно не вона) починає пищати. Може зразу при включенні запалення, а може під час руху. Після глушіння-заводки пропадає. Схоже на звук не пристібнутого ремня, але в мене такої приблуди не має. В неті вичитав, що може бути здихаюча батарейка в сигналці. Але щось не розумію алгоритм такого сигналу в цьому випадку.
Все, что угодно. Была барабашка при запуске после долгой стоянки, через где-то полминуты пропадала. Сначала показалось, что в торпеде. Потом вычислил, что под капотом. Пошел на звук, набрел на фару, думал корректор. Скинул разъем - не он. Причину нашел под бампером: проводок, что между рулем и дуделкой, перетерся и на корпус подкорачивал. При этом дуделка интересный звук издавала.
я трохи не вірно назвав, воно-не пищить, а пікає. Точно - з магнітоли, але точно не вона, бо коли її вимикаєш, то пікання продовжується. В прикурювач увімкнений реєстратор, в попільничці - мобілка лежить, мафон - штатний. Але все це було всі десять років до того, а пікати почало тільки зараз.
Шкод 06.06.2014 19:24 пишет: А ты не нажал случайно кнопку - дорожная информация?
А що це за кнопка? Пищати в русі перестало. Але з"явився одинарний короткий писк при увімкненні та вимкненні запалення.
я думаю емпіричним шляхом можна виявити що то пищить. Відімкни магнітолу від живлення и заведи автомобіль. Якщо писк зникне то винна магнітола. Якщо грішиш на реестратор то і його витягни з авто.