autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумВирішення побутових проблем

Москітна сітка своїми руками

ZVI | старожил *
10 июня 2014 в 10:41
Прикріплені файли (0 завантажити)
Виявляється "пакащення" у нас таки наступило...
людям не потрібні гроші
Виникла ідея, поставити собі таку сітку, щоб комари не набридали
в п"ятницю зателефонував, пообіцяли знижку, за таємниче слово, сказали за 10 хв майстер зателефонує і буде мені щастя. Ще я думав і жалюзі замовити...
чекаючи дзвінка, вже в суботу, заїхав в епіцентр і там роздивився набір, для самостійного виголовлення. 129гр коштує.
Але я понадіявся на дзвінок, і не було в мене чим насверлити дірочки в прфілі для гачків, продовжував чекати, заразом вивчаючи методи складання цього набору.
Наштовжнувся на таку річ https://www.youtube.com/watch?v=CVGGzqNGYT8.
В епіцентрі мотузка 4мм х 20м коштує 20 гр.
Сітки там були занадто густі і почав я шукати далі
В новій лінії, на Троєщині знаходжу такий набір за 54 гривні і вистачить на 2 вікна

Там ще простіше - в комплекті є стрічка, як в липучках, з гачками, яку клеїм на вікно а на неї зачіплюємо і сітку.

Але, раз мотузка була куплена, і не захотілось потім обривати липучку, сітку прикріпив як на ютубі. 20 хв роботи

Виявляється "пакащення" у нас таки наступило.людям не потрібні грошіВиникла ідея, поставити собі таку сітку, щоб комари не набридалив п"ятницю зателефонував, пообіцяли знижку, за таємниче слово, сказали за 10 хв майстер зателефонує і буде мені щастя
Змінено ZVI (10:45 10/06/2014)
ZVI | старожил *
Re: Москітна сітка своїми руками
[Re: ZVI] 10 июня 2014 в 11:34
Прикріплені файли (0 завантажити)
такий має вид
залишив сітку по краях, щоб легше було встановлювати наступного разу

такий має видзалишив сітку по краях, щоб легше було встановлювати наступного разу
Змінено ZVI (11:34 10/06/2014)
Mr.Di | V.I.P ***
[Re: ZVI] 10 июня 2014 в 11:55
ZVI 10.06.2014 10:41 пишет:

людям не потрібні гроші
в п"ятницю зателефонував, пообіцяли знижку, за таємниче слово, сказали за 10 хв майстер зателефонує і буде мені щастя.

я даже догадываюсь кому звонил - мои соседи даже без обещанных скидок так и не дождались звонка, больше недели понадобилось "мастеру" ,что бы набрать и сказать, я как раз тут, если дома есть кто, то зайду... через 15 минут? нет, ждать не буду
maksym | V.I.P **
[Re: ZVI] 10 июня 2014 в 14:44
Як ідея.
я собі на дачі у якості сітки використовував монтажну. Там дуже великий спектр розміру чарунки. На мою думку, чарунка 3х3 мм замала для "ворогів" та краще пропускає повітря. На тіньовий стороні така сітка нормально стоїть пару років. Як стоїть на сонці не знаю.
ZVI | старожил *
[Re: maksym] 10 июня 2014 в 14:52
а ця, що в пакунку, тоненька, м"яка і досить міцна
повітря гарно пропускає
скільки ця витримає - не знаю
але, на всяк випадок, купив 2 коробки
Finn _Zaf | опытный писатель **
[Re: ZVI] 10 июня 2014 в 15:02
пользовался я такой штукой.
+быстро и дешево.
-через полгода, сетка на солнце начала сыпатся. Та липучка что была на окне, перестала лепить сетку и покрошилась местами.
вывод, для одного сезона более, чем достаточно о если нужно дольше, то не подходит.
ZVI | старожил *
Я хотів звернути увагу на простий, безрамочний спосіб (-)
[Re: Finn _Zaf] 10 июня 2014 в 15:06
.
Slavik-d | сталкер закарпатья ***
[Re: ZVI] 10 июня 2014 в 22:49
Ну это не ново, я делал. Купил профиль 6 м длиной и поштучно уголки, крепежи. Шнур и кусок сетки купил у знакомого с производства сеток. 30 минут и готова. Если надо - опишу процес
Spero meliora | подсевший на форум ***
[Re: Slavik-d] 11 июня 2014 в 02:02
Опиши,интересно.Тоже на даче меняю все окна на мп,около десятка.Кагбэ покупать нехило по цене будет,сам бы сделал.
biger | Достоевский **
[Re: Spero meliora] 11 июня 2014 в 12:51
А я в епике купил, другой производитель. 62 грн, в прошлом году по 40 было. Те что ставил в прошлом году прекрасно стоят до сих пор на даче.
Dron` | Супер писатель! **
[Re: ZVI] 13 июня 2014 в 00:02
ZVI 10.06.2014 10:41 пишет:

людям не потрібні гроші
в п"ятницю зателефонував, пообіцяли знижку, за таємниче слово, сказали за 10 хв майстер зателефонує і буде мені щастя. Ще я думав і жалюзі замовити...
чекаючи дзвінка, вже в суботу, заїхав в епіцентр і там роздивився набір, для самостійного виголовлення. 129гр коштує.
Але я понадіявся на дзвінок, і не було в мене чим насверлити дірочки в прфілі для гачків, продовжував чекати, заразом вивчаючи методи складання цього набору.
Наштовжнувся на таку річ https://www.youtube.com/watch?v=CVGGzqNGYT8.
В епіцентрі мотузка 4мм х 20м коштує 20 гр.
Сітки там були занадто густі і почав я шукати далі
В новій лінії, на Троєщині знаходжу такий набір за 54 гривні і вистачить на 2 вікна

Там ще простіше - в комплекті є стрічка, як в липучках, з гачками, яку клеїм на вікно а на неї зачіплюємо і сітку.

Але, раз мотузка була куплена, і не захотілось потім обривати липучку, сітку прикріпив як на ютубі. 20 хв роботи

согласен, дешево. но гимора на все оставшиеся 100 грн до нормальной сетки, которая прослужит не 1 год. поймите, зароботок на сетках мизерный и по этому в стоимость сетки зачастую вкладывают расходы по замеру, доставке и иногда установке. если б заказчик давал размеры сам (многие могут и сами померять, нужно только понять что мерять) то цена была б совсем не космос. забрать дело такое. я к примеру часто подвожу людям жалюзи, сетки (например с теремков на оболонь просто бесплатно, только потому что еду на замер, установу в соседний район). дело только во времени, согласовании и людского отношения заказчика к исполнителю и наоборот.
зы: все хотят бысто, качественно, недорого.
можно совместить только 2 условия и каждый выбирает сам.
ZVI | старожил *
то є так :)
[Re: Dron`] 13 июня 2014 в 09:18
Dron` 13.06.2014 00:02 пишет:

зы: все хотят бысто, качественно, недорого.

звичайно, я ж віддаю свої гроші

Якщо Ви займаєтесь жалюзями, можна посилання на сторінку?
Autoua.netФорумВирішення побутових проблем

Додаткова інформація
Модератор:

AlMat, doctor_b, moderator, Outdriver 

1 користувачів і 42 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 5174