Бульвар Лепсе, там завжди таке... Дурацький розворот, без того, щоб отак ломитись не виходить. Я там проїжджаю уперед на 200 метрів і спокійнісінько розвертаюсь без проблем.
Донг Жуанг 28.06.2014 10:39 пишет: Бульвар Лепсе, там завжди таке... Дурацький розворот, без того, щоб отак ломитись не виходить. Я там проїжджаю уперед на 200 метрів і спокійнісінько розвертаюсь без проблем.
Скіко років там катаю - ніколи проблем не було.... та треба буває секунд 30 постояти... або +200 м. вперед до Стражеска.. Там інша проблема.... коли з крайнього лівого треба зайти на 2-й ряд повороту (щоб після повороту піти під мост на корольова) оті олухи ще починають права качати... я парочку таких вже на "порєбрік" позаганяв...
jamaika 28.06.2014 12:50 пишет: Скіко років там катаю - ніколи проблем не було.... та треба буває секунд 30 постояти... або +200 м. вперед до Стражеска.. Там інша проблема.... коли з крайнього лівого треба зайти на 2-й ряд повороту (щоб після повороту піти під мост на корольова) оті олухи ще починають права качати... я парочку таких вже на "порєбрік" позаганяв...
Вот истинно подпишусь под каждым словом. Причём езжу там регулярно в разные стороны - как с Лепсе (от Радищева) в сторону центра ухожу после разворота - и тоже иногда самые умные очень напрягают, так и наоборот от колибриса на Лепсе в сторону работы надо - и нормально можно подождать 10-20 секунд и по-нормальному пристроиться в очередь со всеми. Было бы желание.