Посоветуйте что есть интересного посмотреть в районе Триполья на тур выходного дня? Где можно недорого переночевать,можно даже в палатке? Где там лучше кушать? Вобщем кто там был советуйте, или давайте ссылки на ваши отчеты.
маршрут звичайний Трипіля - Витачів - Ржищів - Балико-Щучинка - Канів не звичайни добавити сюди Уляники джерело, с ржищева на катері до церкви на воді, Трахтемирів, Македони ...
Готелів немає, якісь супер закладів теж. В ржищеве куча барів є .. Вихід до Дніпра тільки в Ржищеві, або їхати на острів з палаткою, доречі буде гарно.
Vladya 02.07.2014 15:45 пишет: маршрут звичайний Трипіля - Витачів - Ржищів - Балико-Щучинка - Канів не звичайни добавити сюди Уляники джерело, с ржищева на катері до церкви на воді, Трахтемирів, Македони ...
Я б додав сюди ще Халеп‘є, там досить пристойний музей В.Хвойки
Дуже гарні місця, особливо, якщо для Вас національна ідентичність–не пуста фраза. Яскравий доказ того, що українці мають глибоке історичне коріння і не є чиїмсь "молодшим братом" Трипільська культура рулить!
кхэ... в трипіллі є класний готель.... прямо на воді (невелика затока Дніпра) + свій пляж....до музеїв - 50 метрів. там же рибалка, кафешка, копчена свіжа рибка, прокат лодок...
Vladya 02.07.2014 15:45 пишет: маршрут звичайний Трипіля - Витачів - Ржищів - Балико-Щучинка - Канів не звичайни добавити сюди Уляники джерело, с ржищева на катері до церкви на воді, Трахтемирів, Македони ...
так, але я так не зрозумів коли він відкритий. Завжди транзітом ...
так, але я так не зрозумів коли він відкритий. Завжди транзітом ...