В ответ на: Намедни посмотрел и фильм мне страшно понравился , на базаре надежды найти нету может у кого есть ДВД ?
Фильм классный! В природе существует с русским DTS, актерский дубляж и переведено близко к тексту. Но сам не встречал, довольствуюсь переводом "мужчина/женщина/ребенок".
Ну і у мене щось типу ДВД є. Якщо з іншими не складеться, то велком.
ЗІ: Вже років 3 валяється (подарували мені його) а я всерівно ніяк не рішусь потратити дорогоцінні 1,5...2 години на такий ! Особливо прочитавши надпис на коробці "Забудьте Матрицу..." чи щось в цьому роді
В ответ на: Ну і у мене щось типу ДВД є. Якщо з іншими не складеться, то велком.
ЗІ: Вже років 3 валяється (подарували мені його) а я всерівно ніяк не рішусь потратити дорогоцінні 1,5...2 години на такий ! Особливо прочитавши надпис на коробці "Забудьте Матрицу..." чи щось в цьому роді
СпАкойно! Эквилибриум из того редкого типа фильмов, в которых авторы сами не поняли, что хотели сказать, но тем не менее сказали кое-что (но не то, что хотели).
В ответ на: А если говорить проще - под пиво покатит
Я п'ю багато пива . І часто . Але покищо я стільки пива щоб дивитись це ні разу не випив ... за 3 роки...
ЗІ: Я б з радістю подарував автору цього топіка двд але нажаль це теж подарунок ЗІ2: Урочисто обіцяю, що колись вип'ю таку кількість пива, щоб всетаки подивитись цей фільм