basket -man 10.07.2014 10:39 пишет: варианты что так легче: 1. спускаться по тросу 2. вытягивать раненого
вытягивать думаю не пойдёт - карабин пристёгнут к плечевой лямке, которая судя по всему на липучке, тянуть вверх - расстегнётся, да и почти на всех разгрузках сзади есть эвакуационная петля
Иду на Вы!!! 10.07.2014 10:57 пишет: вот тут у левого бойца карабин вообще на резьбе - быстро ни к чему не пристегнёшься
такой карабин реально 150кг держит, так что думаю это для какой-то страховки/обвязки. кстати - он вполне может висеть без резьбовой фиксации (пружинки обычно присутствуют), а фиксируется уже после пристегивания (что собственно дополнительно гарантирует грузоподъемность).
карабін давно входить в штатовський комплект по умовчанню. крім нього ще має бути тормоз для спуску по тросу. як правило використовується на поясі. а там де він висить на фото то може бути використаний тільки якщо під ним збруя відповідна інакше він там просто висить щоб висіти на підхваті і не плутатись між ногами. ясно що при бажанні на нього можна повісити шо хоч. імхо на пацанів для фотосесії повісили новеньку гуманітарку а вони і не в курсі.
catkoua 10.07.2014 20:58 пишет: карабін давно входить в штатовський комплект по умовчанню. крім нього ще має бути тормоз для спуску по тросу. як правило використовується на поясі. а там де він висить на фото то може бути використаний тільки якщо під ним збруя відповідна інакше він там просто висить щоб висіти на підхваті і не плутатись між ногами. ясно що при бажанні на нього можна повісити шо хоч. імхо на пацанів для фотосесії повісили новеньку гуманітарку а вони і не в курсі.
Многофункциональная штука, можно ремень закрепить, каску, я очки вешаю когда нет потребности, вообщем всякую необходимую хрень очень удобно цеплять. Хотя что только бойцы с ним не делают и не придумывают, даже носки-трусы ускоренно сушат, это надо конечно видеть p.s. Зачем он МО без понятия.