autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумЗапитати Autoua

троїть - датчик фаз (розп. валу) ?

brenda | старый писатель ***
12 июля 2014 в 17:35
Троїть-двоїть постійно, гаряча холодна, зранку ввечері. Розпочалося після великого дощу і калюжі, можливо співпадіння. Поміняні свічі високовольтні катушка. Комп показує низький рівень сигналу датчика фаз. Власне запитання в тому чи допоможе заміна цього датчика ?
AT&Scorpio | важничающий писатель **
Re: троїть - датчик фаз (розп. валу) ?
[Re: brenda] 12 июля 2014 в 19:17
спробуйте..
kvadjagan | Достоевский *
[Re: brenda] 12 июля 2014 в 20:37
brenda 12.07.2014 17:35 пишет:

Троїть-двоїть постійно, гаряча холодна, зранку ввечері. Розпочалося після великого дощу і калюжі, можливо співпадіння. Поміняні свічі високовольтні катушка. Комп показує низький рівень сигналу датчика фаз. Власне запитання в тому чи допоможе заміна цього датчика ?

я думаю варто дочекатись відповіді спеців з цього питання і даремно не витрачати час та кошти. Можливо трабла в контактах і її можно виришити спеціальним спреем або навід за допомогою ВД-40.
brenda | старый писатель ***
[Re: kvadjagan] 12 июля 2014 в 21:37
kvadjagan 12.07.2014 20:37 пишет:

я думаю варто дочекатись відповіді спеців з цього питання і даремно не витрачати час та кошти. Можливо трабла в контактах і її можно виришити спеціальним спреем або навід за допомогою ВД-40.

Спрей + ВД-40 оброблялися всі контакти, тому можливось в когось колись таке було повязане з даним датчиком. Просто не хочеться купувати датчика даремне. Специ на укравто -
Змінено brenda (21:37 12/07/2014)
kvadjagan | Достоевский *
[Re: brenda] 12 июля 2014 в 21:51
brenda 12.07.2014 21:37 пишет:

kvadjagan 12.07.2014 20:37 пишет:

Спрей + ВД-40 оброблялися всі контакти, тому можливось в когось колись таке було повязане з даним датчиком. Просто не хочеться купувати датчика даремне. Специ на укравто -

на укравто дійсно трабла зі спецами. Я мав на увазі спеців з цього форуму, для яких це профільна діяльність.
Autoua.netФорумЗапитати Autoua

Додаткова інформація
Модератор:

Yorc, AVB, Hrust, Stor, moderator, BorisB 

0 користувачів і 34 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 1148