В січні 2014р., був куплений поліс в СК"Статус" на 1рік. На сьогодні даний поліс втрачений, як бути в ситуації, коли в СК"Статус" не має ліцензії на укладання договорів, та і не зрозуміло де дівся Статус взагалі!? Чи можливе отримання дублікату від МТСБУ? Дякую.
ДрозД 15.07.2014 17:41 пишет: Можливо, і зможе МТСБУ відновити. Проте, чи дає той поліс реальний захист? Я раджу Вам укласти новий поліс у платоспроможній компанії.
AMS14 15.07.2014 15:13 пишет: В січні 2014р., був куплений поліс в СК"Статус" на 1рік. На сьогодні даний поліс втрачений, як бути в ситуації, коли в СК"Статус" не має ліцензії на укладання договорів, та і не зрозуміло де дівся Статус взагалі!? Чи можливе отримання дублікату від МТСБУ? Дякую.
Поліс буде діяти, до кінця дії. Так як страхова компанія не визнана банкротом! А от стосовно захисту, тут да...краще робити новий, але це знову платити кошти. А авто їздить 1-2 рази в місяць. Дії були такі: Написав звернення до МТСБУ, надіслав на e-maill та на факс. Кому буде цікаво є примірник! Також сказали що МТСБУ в даному випадку поліс не видасть, а видасть довідку про те що в мене є діючий поліс до дати закінчення!
_Автоюрист_ 29.07.2014 11:13 пишет: а в чем смысл покупки/обновления полиса СК Статус? в экономии? желании помучаться, если вдруг ДТП случится? логика в чем сего действа?
абисняю за ТС - авто ездит редко, вероятность попасть в ДТП (видимо) небольшая если получить (почти забесплатно) дубликат - он будет формально действующим и проблемы в случае ДТП будут не у топикстартера, а у несчастного, в кого он въедет (именно пострадавшему придётся ждать формального банкротства Статуса и потом ждать возмещения от МТСБУ). кроме того, дубликат полиса позволяет избежать наездов от ГАИ в случае остановки (я знаю, что полис принято предъявлять только в случае ДТП)
если покупать новый полис, то скидок за незакончившийся полис от полуобанкротившегося Статуса никто не делает