autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумВибір автомобіля

Что скажете про Chevrolet Cruze 1.7D? (4/4)

juiT | подсевший на форум *
Re: Что скажете про Chevrolet Cruze 1.7D?
[Re: Sashok_Accent] 21 июля 2014 в 21:59
Sashok_Accent 20.07.2014 19:44 пишет:

Хосспаде клиренс.... Ну даже если 130 и что????

Было у меня 140, сейчас 165.
В ту самую весну, когда было по колено снега, передвигался без проблем и доехал нормально.
И по разбитой колее еду отлично, ничем не чиркаю, хотя раньше чиркал.
Грунтовка грунтовке рознь. Я когда езжу к знакомым, то по грунтовке на поле еду 8о-90км/ч.
А когда под Коростень к родным, то 5км/ч и с кочки на кочку.
Ganni | подсевший на форум ***
[Re: Папка] 22 июля 2014 в 00:35
Папка 21.07.2014 16:18 пишет:

Ganni 21.07.2014 15:56 пишет:

Вічний баян про лишній сантиментр-два
Я от просто не уявляю як 13-14см кліренсу мало, а 15-16 в самий раз

Можна якісь фото локацій, де це критично?
Особливо цікавить перелік вулиць в Франківську, де я не проїду на пузотерці

так ми по-різному дивимось на речі. на гетці я теж проїжджаю всюди, куди потрібно. біда в тому, що я хочу робити це з більшим комфортом - менше турбуватись про можливість зачепитись захистом двигуна - а зараз це відбувається відносно часто (скажімо, в тому ж франику виїзд із чорновола на січових стрільців)

Так мене веселить не це, а переконаня, що для цього достатньо якихось +2 см Це фігня - якщо відчуваєте дану проблему і хочете її позбутись, беріть авто з мінімум 20см. Це хоч логічно
[Re: max26] 22 июля 2014 в 00:44
max26 21.07.2014 16:25 пишет:

Я на своєму i30 по тій дорозі, про яку писав вище завжди захистом чіплявся (не саме приємне почуття на новій машині ). Потім поставив проставки на перед 12мм, назад 20мм, стало значно краще, чіплятися перестав, але з тих пір дорога погіршала, поки не чіпляю, але на грані.
Та й телепаєшся коли їдеш, як голова того песика на торпеді

На таких дорогах, як у Вас кількома постами вище, навіть я на Хайлендері можу умудритись гребти дном, а в Хайлендера майже 21см кліренсу
Я до того, що це настільки індивідуально, що казати "13-14 мало, а 15-16 якраз" просто смішно.
П.С. Думаю, на спір і Сашок проїде по Вашій дорозі без проблем на своїй купешці, і я на спір пропрацюю плугом на своєму паркеті
[Re: juiT] 22 июля 2014 в 00:49
juiT 21.07.2014 21:59 пишет:

Sashok_Accent 20.07.2014 19:44 пишет:

Хосспаде клиренс.... Ну даже если 130 и что????

В ту самую весну, когда было по колено снега, передвигался без проблем и доехал нормально.
Грунтовка грунтовке рознь. Я когда езжу к знакомым, то по грунтовке на поле еду 8о-90км/ч.

В ту саму весну, друг прозрівав від прохідності Ауді S5 кваттро (до цього не було досвіду повного приводу). Цікаво, там 140 чи 165мм?
Боюсь, ні те, ні інше
Sashok_Accent | IesuiT ***
[Re: juiT] 22 июля 2014 в 08:19
juiT 21.07.2014 21:59 пишет:

в эту весну?

так я каждый день на работу ездил

и со стоянки первым по целине выбрался

в снегу зимняя резина рулит значительно сильнее чем сантиметр клиренса

интересная грунтовка на которой играет роль 15 мм....
на разбитой грунтовке длина базы значит гораздо больше чем сантиметр клиренса

Я соглашусь с Ганни, если нужен клиренс, и это действительно животрепещущая проблема - надо смотреть на паркеты с минимум 20 сантиметрами. А не искать +1, +2
Змінено Sashok_Accent (08:22 22/07/2014)
max26 | подмастерье
[Re: Grossmeister] 22 июля 2014 в 08:32
Grossmeister 21.07.2014 17:28 пишет:

А в чому суть заміни i30 на Cruze? Це хоч апгрейдом можна назвати?

Учитывая комлектацию того Круза, которая явно получше чем i30 в базе, думаю можно.

Да и менять авто хочу не из-за клиренса, хотя это немаловажно, а потому что к Хюндаю что-то душа не лежит, едет слабенько, да и есть косяки неприятные как для относительно новой машины.
SEMAntix | СуперСтар **
[Re: max26] 22 июля 2014 в 09:01
max26 22.07.2014 08:32 пишет:

Grossmeister 21.07.2014 17:28 пишет:

А в чому суть заміни i30 на Cruze? Це хоч апгрейдом можна назвати?

Учитывая комлектацию того Круза, которая явно получше чем i30 в базе, думаю можно.

Да и менять авто хочу не из-за клиренса, хотя это немаловажно, а потому что к Хюндаю что-то душа не лежит, едет слабенько, да и есть косяки неприятные как для относительно новой машины.

Ну поскольку круза с 1.7 уже нету.. а 1.8 бензин много жрет и слабовато едет для такого обьема.. посему считаю, что тему наверно можно закрывать..
Папка | старый писатель **
[Re: Ganni] 22 июля 2014 в 09:15
Ganni 22.07.2014 00:35 пишет:

Можна якісь фото локацій, де це критично?
Особливо цікавить перелік вулиць в Франківську, де я не проїду на пузотерці

так ми по-різному дивимось на речі. на гетці я теж проїжджаю всюди, куди потрібно. біда в тому, що я хочу робити це з більшим комфортом - менше турбуватись про можливість зачепитись захистом двигуна - а зараз це відбувається відносно часто (скажімо, в тому ж франику виїзд із чорновола на січових стрільців)

Так мене веселить не це, а переконаня, що для цього достатньо якихось +2 см Це фігня - якщо відчуваєте дану проблему і хочете її позбутись, беріть авто з мінімум 20см. Це хоч логічно

взагалі це не я причепився до +2см. мені цікаво бути вище середньої автівки - от цього і є досить.
щодо кросовера тут вже відповіли, я уточню
1) він дорожчий
2) він дорожчий в обслуговуванні
3) повний привід мені не потрібний, а без повного приводу брати крос принципово не буду
[Re: Папка] 22 июля 2014 в 12:48
Папка 22.07.2014 09:15 пишет:

Ganni 22.07.2014 00:35 пишет:

В ответ на:

...

взагалі це не я причепився до +2см. мені цікаво бути вище середньої автівки - от цього і є досить.
1) він дорожчий
3) повний привід мені не потрібний, а без повного приводу брати крос принципово не буду

Вище середньої автівки це кроси з дивним кліренсом в в 17-18см ну і різні там скаути, оллтреки, оллроуди. Вони дійсно вище середньої автівки.
А те, про що ви говорите, так це звичайні пузотерки просто з пакетом "погані дороги" типу в європі 13-14см, а у нас 15-16
Сашок все правильно каже - на купешці з ліпіздрічним кліренсом, але з короткою базою і мізерними звісами (тобіш прекрасною геометрією) ви їздитимете куди безпроблемніше, аніж на якомусь мультивані з його майже 20см кліренсом, але базою в 3 метри і звісами

За весь час моєї експлуатації пузотерок, в ті моменти, коли я заїжджав в якісь непросвітні г0вна чи коли снігом завалювало по коліно, я мріяв лише про повний привід
Папка | старый писатель **
[Re: Ganni] 22 июля 2014 в 13:56
Ganni 22.07.2014 12:48 пишет:

1) він дорожчий

Вище середньої автівки це кроси з дивним кліренсом в в 17-18см ну і різні там скаути, оллтреки, оллроуди. Вони дійсно вище середньої автівки.
А те, про що ви говорите, так це звичайні пузотерки просто з пакетом "погані дороги" типу в європі 13-14см, а у нас 15-16
Сашок все правильно каже - на купешці з ліпіздрічним кліренсом, але з короткою базою і мізерними звісами (тобіш прекрасною геометрією) ви їздитимете куди безпроблемніше, аніж на якомусь мультивані з його майже 20см кліренсом, але базою в 3 метри і звісами

За весь час моєї експлуатації пузотерок, в ті моменти, коли я заїжджав в якісь непросвітні г0вна чи коли снігом завалювало по коліно, я мріяв лише про повний привід

та короткі звіси це навіть не обговорюється. от зараз ідеалом авто для мене по кузову є сценік з його кліренсом і його геометрією
Autoua.netФорумВибір автомобіля

Что скажете про Chevrolet Cruze 1.7D? (4/4)

Додаткова інформація
Модератор:

AVB, Yorc, Stor, moderator, BorisB 

0 користувачів і 36 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 10892