autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумДіти

Потрібні речі для немовляти (хлопчик)

Yea | don't play for respect **
1 августа 2014 в 15:07
Друзі, є така історія...
Є такий поранений Едуард Масько .
Ось ще одна стаття з фото .
Ось повідомлення волонтерів:
В ответ на:

Alexandr Shevchenko
30 липня з Kyiv
Эдуард Масько. 28 лет. Старший лейтенант. Военный госпиталь, Киев. Ампутирована нога до бедра. Вторая нога - ожоги 3я, 4я степень. Состояние тяжелое. Жена на 9 месяце. Нужна помощь. Это ад какой-то. Эмоций уже нет.

Едуарда вже перевели з військового госпіталя у опіковий центр на Чернігівській.
В ответ на:

Alexandr Shevchenko Были в ожоговом с Alexandr Ignatenko и Anna Brazhenko. К нему не ходили, общались с мамой и женой. Жене рожать на днях, держатся. Телефон у нее не замолкает
30 липня о 18:03 ·

В ответ на:

Alexandr Ignatenko Olena ..., ждут они мальчика!!! Мама вроде держится. Жена такая с виду вроде тоже, но подвисшая. Я спросил ее что нужно лично ей. Ну там роды... Естественно она отмолчалась. Но по реакции мамы было понятно, что помощь нужна очень... Контакт ее выше есть.
30 липня о 18:41

В ответ на:

Ирина Марченко Я могу собрать все для роддома-я акушерка
30 липня о 20:03

·
Я звертаюсь до батьків хлопчиків, які вже вирісли з речей (чоловічки, шкарпетки, боді), а також до всіх, в кого є що віддати родині, яка знаходиться в такому стані, будь ласка, поділіться!
У мене давно вже такого нічого немає, на жаль.
Re: Потрібні речі для немовляти (хлопчик)
[Re: Yea] 2 августа 2014 в 23:34
В ответ на:

Alexandr Ignatenko Друзья, хочу сообщить радостную новость: Валентина сегодня родила в 5 утра мальчика!!!))) вес 2600, 48 см. Назвали Костей. Здоровья малышу!!!

12 годин(-и) тому

Lucky | Достоевский ***
[Re: Yea] 3 августа 2014 в 00:40
Здоровья малышу.См. личку
Valerievna | Та самая **
[Re: Yea] 5 августа 2014 в 01:30
Я так понимаю, им бы лучше кроватка, коляска, автокресло и т.д., если что.
А вещичек тонну могут передать таких, что они и надеть не успеют.
У меня, если что, есть, вроде, что из бодиков и других вещичек подкинуть.
Но кроваток/колясок нет
Как с этим дела?
[Re: Valerievna] 5 августа 2014 в 11:08
Дитина вже в Олександрії (вони живуть там). Говорила з бабусею, мамою пораненого Едуарда. Ліжечко їм пообіцяли і вже в четвер воно приїде. Стосовно всього, що потрібно для ліжечка, думаю, скоро відпишеться наш камрад.
Стосовно возика і автокрісла запитаю, коли буду відсилати перший пакет з речами, який вже є.
Стосовно "речами завалять" - по-перше, не думаю, що так вже завалять. Бо вона дуже зраділа моєму вчорашньому дзвінку.
По-друге, бабуся зізналася, що через тиждень в родині планується ще одне немовлятко і теж хлопчик (двоюрідний братик чи щось таке вже новонародженого), так що зайвим не буде.
По-третє, не забувайте, що це Олександрія, достатньо скромне місто, і я з бабусею вже на цю тему поговорила, якщо буде зайве, вона завжди знайде потребуючих немовлят, щоб віддати.
Z@B | V.I.P *
[Re: Yea] 6 августа 2014 в 09:31
Может стоит попросить админов прикрепить в политичку. Далеко не все достойные камрады заглядывают в Дети.
T@tka | старый писатель ***
[Re: Yea] 6 августа 2014 в 10:38
Чуть на будущее, но в Александрии могу отдать детский велосипед, нужны контакты, как там буду созвонюсь с ними.
[Re: T@tka] 6 августа 2014 в 10:41
T@tka 06.08.2014 10:38 пишет:

Чуть на будущее, но в Александрии могу отдать детский велосипед, нужны контакты, как там буду созвонюсь с ними.

Контакти:
Масько Світлана Анатоліївна (мама Едуарда, бабуся немовляти)
тел.: 098 - 958- 24 51
Drunkard | **
[Re: Yea] 6 августа 2014 в 19:42
Yea 01.08.2014 15:07 пишет:

Я звертаюсь до батьків хлопчиків, які вже вирісли з речей (чоловічки, шкарпетки, боді), а також до всіх, в кого є що віддати родині, яка знаходиться в такому стані, будь ласка, поділіться!

Отдал бы коешо. Тока не понял куда тащить?
Sveta | энтузиаст ***
[Re: Yea] 6 августа 2014 в 19:52
Человечков нет, есть вещички ближе к годику. После 15-го смогу передать.
Змінено Sveta (20:08 06/08/2014)
[Re: Sveta] 17 августа 2014 в 21:42
Прикріплені файли (0 завантажити)
Нарешті дійшли руки відзвітувати.
Дякуючи камрадам Roksimama та Z@B були надіслані ось такі речі для малюка:

Нарешті дійшли руки відзвітувати.Дякуючи камрадам Roksimama та Z@B були надіслані ось такі речі для малюка:
Змінено Yea (21:50 17/08/2014)
[Re: Yea] 17 августа 2014 в 21:43
На фото не видно, що речей насправді досить багато, а ось з квитанції можна побачити - 10,5 кг!

На фото не видно, що речей насправді досить багато, а ось з квитанції можна побачити - 10,5 кг.
[Re: Yea] 17 августа 2014 в 21:48
Також камрад artergan з дружиною Людою відправили самостійно великий набір НОВОЇ постільної білизни (абсолютно все для ліжечка, включаючи захист і таке інше).
І ще дуже дякую за допомогу камраду Traveler'у, який допоміг з логістикою (забрав з одного кінця міста речі і привіз мені на інший кінець міста).
[Re: Yea] 3 сентября 2014 в 13:26
За додаткові посилки для немовляти дякую hamsterkid, Naffanko, і знову artergan з дружиною!
Добра новина про Едуарда
[Re: Yea] 12 сентября 2014 в 01:31
Едуарду трохи краще - сьогодні в опіковому центрі вони з Валентиною офіційно одружилися! (до того були в цивільному шлюбі)

Едуарду трохи краще - сьогодні в опіковому центрі вони з Валентиною офіційно одружилися. (до того були в цивільному шлюбі)
Autoua.netФорумДіти

Додаткова інформація
Модератор:

LordAmid, doctor_b, moderator 

0 користувачів і 16 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 2843