бубусіку рік і три, а таке мамочкине і грудне, шо здається, кінця-краю цьому не буде. Я б не парилась, але дитина не їсть більше нічого, ні-чо-го! з листопада по березень успішно вводився прикорм, все наче гут, а потім весною як відрізало - то
вона супу не хо, то вже і кашки не хо, і узвар не хо, і печені яблука з гарбузами. Кароч, зараз без всякої логіки час від часу може її пробить то на йогурт, то на кашу раз в п'ять днів, то на суп чи картоху раз в тиждень. Або може взять пару ложок сиру-агушки і все, поскакала. Огірок пожує-пожує і виплюне, свіжих - ні ягід, ні фруктів в рот не бере (раніше могла банан чи яблуко гризнуть). Вчора цілий день лопала тільки голандський сир - і шо ти їй зробиш?
вагу при цьому всьому набирає справно, на свій вік - чітко за табличкою, худенькою не виглядає, в'ялою теж - скаче собі, розвивається як усі. З гемоглобіном вже раніше були трабли, піднімали сиропом, і стопудов скоро знов буде низький, а може і вже.
оце й не знаю - може пора завершити ГВ (педіатриха каже, поки груднічок, краще їсти вона і не почне), але ж буває, шо і це не примушує дитину лопать дорослу їжу як слід, і тоді шо, повна дієта? та й літом ніззя наче відлучать. Та й спатки ми як будем? у малої буде грандіозний стрес, якась вона до мене зараз дуже ще прив'язана
як би ви вчинили, у когось ще були такі муки з годуванням?