цікавить маршрут з Києва, але з заїздом у Дунаївці, тому головне питання як безпечніше/швидше ? 1). Чернівці-Коломия-Франик-Калуш-Долина 2). Чорків-Бучач-Монастириська-Франик-?
romanyuk 21.08.2014 10:37 пишет: цікавить маршрут з Києва, але з заїздом у Дунаївці, тому головне питання як безпечніше/швидше ? 1). Чернівці-Коломия-Франик-Калуш-Долина 2). Чорків-Бучач-Монастириська-Франик-?
Якщо по другому маршруту то до Чорткова..краще через Петрівське-Смотрич-Зарічнка-Скала
З Дунаївців до Петрівського нормальна дорога, Петрівське-Зарічанка(не знаю). Зарічанка-Скала ( погано), Скала-Чортків-Бучач - нормально, хоча ями іноді є
не знаю точное состояния трассы Хмельницкий-Тернополь-Стрий, но может лучше туда вернуться??? по км больше, но по времени и убийству машины должно быть меньше ИМХО
Хреновая дорога от развилки - Т-образного перекрестка, на котором расходятся дороги на Колочаву и Синевир. Особенно в селах ахтунг. Но проезжаемо, 4 дня назад там ездил на пузотерке. На Колочаву дорога хорошая. Кстати, в Колочаве в местном гастрономе продают контрабандное словацкое пиво "Золотой фазан" по 9,5 грн./банка 0,5 л.
Вчера вернулся с Карпат, откатал 2000 км. На Синевир - с Межгорья дорога на 4-ку до Т-образного перекрестка на Синевирську Поляну и Колочаву, дальше - что туда, что туда на 3-ку. Но все проезжабельно.
В Колочаве при посещении музея попали на экскурсовода Василия Михайловича. Это просто поток позитивной информации! Человек живет этим музеем. Кстати Колочава вдохновляет гораздо больше Синевира. Не был на озере лет 10, как-то вообще не вдохновило как в первый раз. Все заставлено торговыми лотками, за руки хватают. Короче - опопсело.
Дорога Межгорье-Долина в 75 км заняла полтора часа. Местами очень много ям, местами очень мало асфальта. Но если нужна именно Долина, то альтернатив почти нет. Вариант Межгорье-Пилипец-Воловец-Нижние Ворота-Стрый-Долина уж очень большой объезд. Да и куски этой дороги, кроме трассы М06 очень сомнительны по качеству. В общем по Р21 можно ехать. Возле Долины в пгт. Выгода есть неплохой аттракцион - Карпатский Трамвай, тоже советую. Позже опишу все в отдельной теме, со слайдами и координатами.
ну щож, може кому буде корисною інформація актуальна, викладу свій мінізвіт. з Києва до Кам-Поду на мій погляд краще через Вінницю,Хмельницький аніж Старкон.,Хмельницький ("туда" їхав через Старкон дорога помітно гірше, особливо в районі Чуднова,Любара), тому вертався через Вінницю, Бердичів(обїздною),Житомир(обїздною). За Камянцем, перед Хотином на обїздну(куди навігатор настирно веде) краще не звертати - дорога відсутня((.Вантажівки її вбили. За Чернівцями,якийсь дідько(імя йому легіонНавітел) потягнув мене на Кіцмань, та вперто показував на Тернопіль, але ж мені закортіло через Коломию, тому тихо проклявши навітеловських розробників селами вирулив на путь істинний, та продовжив шлях через окружну Коломиї, окружну Франківська,попри Калуш на Долину. а далі.... я мабуть наставлю крапок, бо забанять при чому,надовго. Це піпець....з Долини до села Сойми...це.... загалом було важко,ще й через те що у автівці віз батьків та доцю, говорив кричав ті всі матюки усередині себе . далі було набагато краще, і дорога до села Синевірська Поляна в порівняні з цим шматком колійчасто-ямкасто-горбистої поверхні взагалі супер. Назад вже було вирішено їхати на Воловець та далі по трасі Чоп - Київ, через Стрій, Тернопіль та Дунаївці, куди потрібно було заїзжати, хоча шкода було сходити з гарної дороги(дорога дійсно норм.)