Re: :Жовква-Червоноград в каком состоянии дорога ?
[Re: VladimirS] 24 сентября 2014 в 23:09
От Сосновки до Червонограда будете ехать на 1 передаче и очень аккуратно. Я так ехал месяц назад, хотя, для примера, из Хмельницкого до Львова ( дорога о которой все пишут "ужас-ужас") на прошлой неделе без особых пробоев подвески заехал за 3 часа. Если людей везти из Киева без заезда во Львов, можно пробовать ехать через Броды, хотя состояния дороги я не знаю.
Відразу резюме: проїдеш! Тепер деталі. Р15 від Жовкви до Великих Мостів цілком пристойна, хіба що перед самими В. Мостами невеличка тряска. У В. Мостах дві критичні ділянки: на в"їзді і на виїзді, короткі, вкупі не довше 50 м. Після В. Мостів дорога все гірше, в районі Сільця і аж до перехрестя суцільний слалом, але якми об"їжджаються навіть на 100 км/год. Далі, після зал. переїзду - ділянка приблизно у 2 км на ремонті. Схема об"зду на картинці. Ділянка об"їзду менш-більш проїзна, є кілька коротких горбастих кусків, спокійно проїжджаються на 3 передачі. Після об"їзду останні 2,5 км там сама яка і була, але великі ями закидали камінням. По-маленьку проїжджають всі, включно зі "Славутою".