шустрый ладно, если из инета то (UBB Code)есть слово картинка если с компа, то перейди на "Предварительный просмотр , прикрепить файл" и прикрепляй, картинка высветится
gsv18 06.10.2014 20:18 пишет: "Толи лыжи не едут, толи я "(с) Маю проблему: не можу вставити фото з компа ні в повідомлення, ні в оголошення(для продажу)??? Прошу допомоги.
вот мне нехрен делать было, ну да ладно, пользуйся.
Панове, дякую за поради, Шкод призначайте місце і час(на наступному тижні) кава з мене, можливо тоді і на компі покажете як все таки те б......е фото вставити в повідомлення, так. як танці з бубнами закінчились ні чим . Сильно не матюкайте - робив все що було у відео і в повідомленні. напевно я нуб, хоча є надія, що може щось з профілем...
бывает, не вставляется картинка ни со своего компьютера, ни по ссылке, если расширение файла "не подходит" для форума или адрес файла в сети "кривой" или слишком длинный
gsv18 10.10.2014 14:54 пишет: Панове, дякую за поради, Шкод призначайте місце і час(на наступному тижні) кава з мене, можливо тоді і на компі покажете як все таки те б......е фото вставити в повідомлення, так. як танці з бубнами закінчились ні чим . Сильно не матюкайте - робив все що було у відео і в повідомленні. напевно я нуб, хоча є надія, що може щось з профілем...
Может не вставляться, если размер фото слишком большой...